avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângerea contravențională
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângerea contravențională

Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această taxă? Eu în prezent locuiesc în București dar nu am domiciliul aici.Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:07, 11 Iulie 2019
Buna ziua,
Competenta teritoriala este a Judecatoriei sect 3 Bucuresti, Bucuresti, Strada Ilfov, nr. 6, sector 5,cod postal 70621.
Taxa de timbru este de 20 de lei si se plateste la domiciliul dumneavoastra legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângerea contravențională Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Taxa juridică de timbru pentru plângere contraventioonală Constantin Teodor Constantin Teodor Sunt din Buzău. Am primit o amendă de la Poliția locală sector 3. La ce judecătorie depun plângerea, cât e taxa de timbru si unde plătesc această ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)