avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate trofin elena

Activitate trofin elena

Răspuns la discuția Alocatie europeana
Buna seara..imi putrti spune unde se trimite formularul e411..eu sant divortata si dupa divort m.m mutat cu copii din severin in localitatea natala iasi..dar alocatia a ramas inca in severin.. treb sa trec severin unde inca se sfla alocatia sau iasi unde locuiesc copii acu..transferul de slocatie de la severin la iasi inca nu am reusit sa.l facem de cand cu problema covid..Va multumesc

Gabriela Monica Ionescu a scris:

Buna ziua!

Beneficiati de alocatie europeana in Italia? Daca da, atunci nu puteti primi alocatie si din Romania. In general alocatia europeana platita in Italia are un cuantum mai mare decat alocatia din Romania.

Daca nu primiti alocatie europeana in Italia, trebuie sa va prezentati la INPS (Institutului National de Protectie Sociala). Acolo trebuie sa completati corect toate cerintele si sa depuneti formularul E411- partea A.

Răspuns la discuția alocatie in italia
Buna ziua.. ma scuzati ca deranjez..Eu lucrez in italia..am facut cererea pt alocatie..doi ani am primit.o dar de doi ani mi.au respins.o cerand certificatul E411.. Eu sant divortata..copii ii am eu in Romania..dar 7 ani in urma eu locuiam in severin..acu locuim in iasi.. slocatia ce lua copii in tara este inca in severin..eu unde trebuie sa depun aceasta cererere e411.. Va multumesc !