Buna ziua.
Luna aceasta,am participat la o tombola la o sala de jocuri de noroc (pacanele) unde am fost extras,dar biletul a fost invalid,motivul fiind de organizator ca in calculatorul lor apare alt nume fata de cel scris de mana pe biletul respectiv.As vrea sa relatez in mare conditiile de participare la aceasta tombola.
Intra o persoana in sala de jocuri si ca sa poti lua un tichet de la operator,trebuie sa pierzi la un aparat suma de 50 lei.Daca ai pierdut acea suma,operatorul verifica si iti va elibera un tichet pt tombola,care are doua capete unul se pune in urna de catre jucator si celalalt capat se pastreaza pt validare daca te extrage.In momentul cand iti da unul sau mai multe tichete,operatorul te intreaba cum te numesti si te trece intr-un registru si apoi introduce numele in calculator.In ziua cand am jucat la pacanele mai eram cu o persoana si ni sa dat la fiecare tichete la tombola.In ziua extrageri unul dintre noi a fost extras,dar biletul a fost invalid din cauza ca seria pe tichetul respectiv eram eu trecut cu numele in calculator,iar tichetul era scris cu numele prietenului meu.Noi stim sigur ca nu aveam cum sa amestecam tichetele ca fiecare si.a pastrat tichetele si lea complectat fiecare cu numele lui.
Eu zic ca eroarea este cea a operatorului,ca nea anuntat gresit a cui sunt tichetle,ca noi nu puteam sa ne uitam in registru sau calculator ce nume trece acolo.
Intrebarea mea ar fi,care sunt pasii de parcurs sa merg mai departe ca ne simtim neindreptati.ti si daca avem o sansa de castig.
Cer scuze,daca nu am fost prea explicit in aceasta relatare,va multumesc si o zi buna.