Sa va spun sincer habar nu am cum figurez,cand luam bani semnam pe niste hartii cu niste calcule,nu mi.sa dat niciodata fluturas sa vad ceva..
Demisia mi.am dato acum 2 zile,trebuia sa iau salariu nu mi.la dat,toti colegi au luat salariu din 20,a spus ca o sa.mi trimita adeverinta si nu mai stiu eu ce prin email.
Nu mi.am mai dat niciodata demisia in felul acesta,pe unde am lucrat,am plecat cu strangere de mana,mai bine zis cu loc de buna ziua,aici nu sa putut.
Eu stau si ma intreb cand a spus ca eu nu mai am concediu de odihna,cum de nu il mai am,dupa recuperarea zilelor de repaus care cateodata erau facute,dar erau momente ca nu le faceam si plecam in cursa din nou,ca imi spunea ca daca este ceva plateste el amenda,iar altadata dupa recuperare mai stateam 1-2-3 zile pana pridea marfa dupa bursa ca sa pot pleca,eu nu pot sa le numesc 2 zile sau cate erau concediu ca eram in stand by,nu puteam sa plec nicaieri sau sa.mi fac planuri.
Cornel Vasile a scris:
Concediu de odihna se acorda in baza unei cereri a salariatului , asa cum ati mentionat.
In pontaj, cum figurati in acele zile in care ati stat acasa?