avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere plata concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere plata concediu de odihna neefectuat

Bună ziua.
Aș vrea să depun o cerere pentru plata zilelor de concediu neefectuat pe anul 2019,dar nu știu ce anume să scriu.
Îmi puteți spune vă rog cum trebuie formulată?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 15 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati incetat c.i.m. ?
Zilele viitoare urmeaza sa imi iasa ordinul de incetare.
In acest caz, puteti face o astfel de solicitare.
Și cum ar trebui să o formulez?
Ce ar trebui să conțină această cerere?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, puteti face o astfel de solicitare.

Domnule ......

Subsemnatul……….................................................................................……., angajat la ………….....................................…, în funcția de……...................................…., departamentul……...................................................…., vă rog să-mi aprobați comepnsarea in bani a ....... zile de concediu de odihnă nefectuate, aferente perioadei lucrate .

Alte discuții în legătură

Bună, am și eu o nelămurire. mi-am sunat șeful sa-i spun ... Ione231 Ione231 Bună, am și eu o nelămurire. Mi-am sunat șeful sa-i spun ca îmi dau demisia eu știam ca trebuie sa stai în preaviz dar el mi-a zis sa facem prin ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum pot obtine banii pe concediul odihna neefectuat ... toteu85 toteu85 Buna seara, Cum pot obtine banii pe concediul odihna neefectuat ? m am pensionat in septembrie 2020, am facut mai multe demersuri pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in ultimii 6 ani am fost angajat cu contract cu durata ... CatalinaDum CatalinaDum Buna ziua! In ultimii 6 ani am fost angajat cu contract cu durata limitata, la un spital de stat cu functia de rezident. In decursul acestor 6 ani nu am ... (vezi toată discuția)