avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate Andrmaria

Activitate Andrmaria

Câteva sfaturi pot primii va rog in privința asta a partajului sau a lucrurilor cum sa le ia fara a fii evaluate

Andrmaria a scris:

Ce pot face ? As vrea sa vin acasa ? Pot merge la politie ? Cum sa golească casa este normal ? Un sfat va rog din ce înțelegeți?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă aveți avocata angajata discutați cu aceasta,din ce povestiți dvs nu putem sa înțelegem situația.

Ce pot face ? As vrea sa vin acasa ? Pot merge la politie ? Cum sa golească casa este normal ? Un sfat va rog din ce înțelegeți?

Dacă aveți avocata angajata discutați cu aceasta,din ce povestiți dvs nu putem sa înțelegem situația.

Ce documente sa va dau avocata zice ca se ocupa ea ca va face ea in instanta un proces .Chiar poate sa golească casa ea asa fără nici o problema?Eu sunt plecat momentan.Nu stiu exact ce face si avocata .Dar pot face ceva cu poliția? Cum sa ia totul ? Acum dupa ce a fost executorul acasă. la procesul de săptămâna viitoare ce poate fii ?? Este bine sa ma.prezint ? Nu am fost la nici un proces

Pana nu ptezentati.unui av toată documentația avuta nu putem sa ghicim situatia exacta..Contactati un av pt o consultație online și încercați sa lamuriti în ce stadiu va aflați.Aveati posibilitateabunei contestații la executare,ercetc

Este o hotărâre de partaj .poate fii și hotărâre de evacuare ?? Nu m-a înștiințat avocata nimic în privința asta .Imobilul este pe numele la amândoi .Nu știu cum a putut face ea asemenea lucru.Cred ca a fost sigura de ceva anume .sa faca asta
Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână a fost acasă executorul pentru a evalua casa poze tot ce trebuie ,eu sunt plecat din țară însă ea a luat absolut tot din casa mobilier lucruri tot este goala.Este normal sa facă asta ? Ce sfaturi îmi puteți da ? Eu am muncit pe toată perioada căsătoriei ea fiind acasă cu copilul .Bani au fost trimiși în țară, casa fiind construita de mine personal și un ajutor .Pământul de este casa construita este dat de mama mea am făcut un act de vânzare cumpărare dar nu i-am dat bani pe el.Acum ea este cu cineva în relație la fel și eu.La fata contribui mereu cu bani lunar orice .O sa am proces peste 2 săptămâni după evaluarea executorului este mai bine sa ma prezint ? Avocata nu știu dacă își face treaba cum trebuie.Ce sfaturi puteți sa îmi dați va rog va contactez în privat cine ma sfătuiește mai bine .Am dat dovezi actele banilor trimiși.