avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână ...

Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână a fost acasă executorul pentru a evalua casa poze tot ce trebuie ,eu sunt plecat din țară însă ea a luat absolut tot din casa mobilier lucruri tot este goala.Este normal sa facă asta ? Ce sfaturi îmi puteți da ? Eu am muncit pe toată perioada căsătoriei ea fiind acasă cu copilul .Bani au fost trimiși în țară, casa fiind construita de mine personal și un ajutor .Pământul de este casa construita este dat de mama mea am făcut un act de vânzare cumpărare dar nu i-am dat bani pe el.Acum ea este cu cineva în relație la fel și eu.La fata contribui mereu cu bani lunar orice .O sa am proces peste 2 săptămâni după evaluarea executorului este mai bine sa ma prezint ? Avocata nu știu dacă își face treaba cum trebuie.Ce sfaturi puteți sa îmi dați va rog va contactez în privat cine ma sfătuiește mai bine .Am dat dovezi actele banilor trimiși.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:35, 1 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in primul rand trebuie analizate toate actele. In al doilea rand, nu am inteles care este titlul executoriu, este o hotarare de partaj/de evacuare, cand si pe ce nume este imobilul. Dupa cum observati sunt foarte multe aspecte de analizat, de aceea aveti nevoie de o consultanta juridica in baza documentelor pe care le detineti.
Este o hotărâre de partaj .poate fii și hotărâre de evacuare ?? Nu m-a înștiințat avocata nimic în privința asta .Imobilul este pe numele la amândoi .Nu știu cum a putut face ea asemenea lucru.Cred ca a fost sigura de ceva anume .sa faca asta
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Andrmaria, utilizator
acest răspuns util
Pana nu ptezentati.unui av toată documentația avuta nu putem sa ghicim situatia exacta..Contactati un av pt o consultație online și încercați sa lamuriti în ce stadiu va aflați.Aveati posibilitateabunei contestații la executare,ercetc
Ce documente sa va dau avocata zice ca se ocupa ea ca va face ea in instanta un proces .Chiar poate sa golească casa ea asa fără nici o problema?Eu sunt plecat momentan.Nu stiu exact ce face si avocata .Dar pot face ceva cu poliția? Cum sa ia totul ? Acum dupa ce a fost executorul acasă. la procesul de săptămâna viitoare ce poate fii ?? Este bine sa ma.prezint ? Nu am fost la nici un proces

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pana nu ptezentati.unui av toată documentația avuta nu putem sa ghicim situatia exacta..Contactati un av pt o consultație online și încercați sa lamuriti în ce stadiu va aflați.Aveati posibilitateabunei contestații la executare,ercetc

Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Andrmaria, utilizator
acest răspuns util
Dacă aveți avocata angajata discutați cu aceasta,din ce povestiți dvs nu putem sa înțelegem situația.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână ... Andrmaria Andrmaria Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână a fost acasă expertul tehnic pentru a evalua casa poze tot ce trebuie ,eu sunt plecat din ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ataca o hotarare a curtii de apel ramasa definitiva? 36sorin 36sorin buna ziua! imi cer scuze in cazul in care problema mea a fost inserata intr-un forum gresit. problema pe care vreau sa o supun discutiei este a sotiei ... (vezi toată discuția)