avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână ...

Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână a fost acasă executorul pentru a evalua casa poze tot ce trebuie ,eu sunt plecat din țară însă ea a luat absolut tot din casa mobilier lucruri tot este goala.Este normal sa facă asta ? Ce sfaturi îmi puteți da ? Eu am muncit pe toată perioada căsătoriei ea fiind acasă cu copilul .Bani au fost trimiși în țară, casa fiind construita de mine personal și un ajutor .Pământul de este casa construita este dat de mama mea am făcut un act de vânzare cumpărare dar nu i-am dat bani pe el.Acum ea este cu cineva în relație la fel și eu.La fata contribui mereu cu bani lunar orice .O sa am proces peste 2 săptămâni după evaluarea executorului este mai bine sa ma prezint ? Avocata nu știu dacă își face treaba cum trebuie.Ce sfaturi puteți sa îmi dați va rog va contactez în privat cine ma sfătuiește mai bine .Am dat dovezi actele banilor trimiși.
Cel mai recent răspuns: Andrmaria , utilizator 23:57, 31 Ianuarie 2025
Ce pot face ? As vrea sa vin acasa ? Pot merge la politie ? Cum sa golească casa este normal ? Un sfat va rog din ce înțelegeți?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă aveți avocata angajata discutați cu aceasta,din ce povestiți dvs nu putem sa înțelegem situația.

Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
Andrmaria, utilizator
Avocatul angajat de dvs trebuie sa va lamureasca sau angajati altul.
Câteva sfaturi pot primii va rog in privința asta a partajului sau a lucrurilor cum sa le ia fara a fii evaluate

Andrmaria a scris:

Ce pot face ? As vrea sa vin acasa ? Pot merge la politie ? Cum sa golească casa este normal ? Un sfat va rog din ce înțelegeți?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă aveți avocata angajata discutați cu aceasta,din ce povestiți dvs nu putem sa înțelegem situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs dupa evacuare amalialaura amalialaura buna ziua ma numesc amalia si acum 25 de ani eu si sotul meu am divortat. in perioada casniciei am construit o casa, iar in urma divortului sotul meu a ramas ... (vezi toată discuția)
Bună seara mă confrunt și eu cu o problemă foarte gravă ... Rita Mihaela Rita Mihaela Bună seara mă confrunt și eu cu o problemă foarte gravă ...o să vă spun pe scurt problema mea Am fost căsătorită timp de 25 de ani, fostul soț a ... (vezi toată discuția)
Dupa terminarea partajului cu mama, tatal meu vrea sa ma dea afara din casa danutz79 danutz79 Am urmatoarea problema: Parintii au divortat in 1995, iar eu si surorile mele am ramas in grija mamei. In 2003, tatal meu incepe proces de partaj. Procesul ... (vezi toată discuția)