Cei de la protecția consumatorului ne-au avertizat că o să ne amendeze pentru că la modalitățile de plată pe site avem o taxă de +5 lei dacă clientul alege plata în numerar la livrare. Au zis că îi dezavantajăm pe cei ce aleg această opțiune și că trebuie să punem această taxă și la plata cu cardul sau să o scoatem difinitiv.
Oare e adevărat? Chiar ne pot amenda pentru așa ceva? Întreb pentru că majoritatea magazinelor online au asemenea taxă, am văzut și la Dedeman, Altex, Emag că au și multe alte magazine. Vă mulțumesc
Avem magazin online.
Cei de la protecția consumatorului ne-au avertizat că o să ne amendeze pentru că la modalitățile de plată avem o taxă de +5 lei dacă clientul alege plata în numerar la livrare. Au zis că îi dezavantajăm pe cei ce aleg această opțiune și că trebuie să punem această taxă și la plata cu cardul sau să o scoatem difinitiv.
Oare e adevărat? Chiar ne pot amenda pentru așa ceva? Întreb pentru că majoritatea magazinelor online au asemenea taxă, am văzut și la Dedeman că au și multe alte magazine. Vă mulțumesc
Am plătit un serviciu pe internet la o companie din Australia care mi-a oferit o factură unde este notată doar denumirea companiei lor și o adresă.
"CFS.Solutions
Address: PO Box 200, 6281, Australia"
Oare ce pot face în situația dată? Sunt oare suficiente aceste informații? Și dacă nu, ce pot face?