avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am plătit un serviciu pe internet la o companie din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am plătit un serviciu pe internet la o companie din Australia ...

Am plătit un serviciu pe internet la o companie din Australia care mi-a oferit o factură unde este notată doar denumirea companiei lor și o adresă.
"CFS.Solutions
Address: PO Box 200, 6281, Australia"

Oare ce pot face în situația dată? Sunt oare suficiente aceste informații? Și dacă nu, ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Prodius Ion , utilizator 10:54, 18 Septembrie 2021
suficiente pentru ce ?
Pentru contabilitate. Pentru ANAF.

gi-jane2 a scris:

suficiente pentru ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Danemarca Berbec24 Berbec24 Bună ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu o problema, am lucrat de pe data de 5.11 pana pe 1.12 în Danemarca cu o companie daneza ca ... (vezi toată discuția)
Companiile de telefonie au obligatia de a trimite lunar factura? PUSA.ES PUSA.ES Mama mea a avut un contract cu RCS/RDS pentru internet pana in ianuarie 2017, pentru cablu depasise perioada de 2 ani si se putea renunta la servicii, si un ... (vezi toată discuția)