avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Danemarca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Danemarca

Bună ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu o problema, am lucrat de pe data de 5.11 pana pe 1.12 în Danemarca cu o companie daneza ca electrician toate bune și frumoase mi au trimis contractul de munca, nu am plătit cazarea acolo, am depus formular la Skat(gen ANAF) pentru acel cod numeric personal au întârziat foarte mult pana mi-a ieșit acel cod, după ce l-am primit compania pentru care am lucrat au găsit motive ca au pierdut nu știu ce cont și nu mi pot vira banii pana pe data de 12 decembrie, mi au trimis statul de plata prin e-mail dar banii nici pana în prezent nu I am primit, încerc sa ii contactez la birou prin mai multe departamente dar nimeni nu mi rsp, exista undeva unde pot face o plângere sau ceva de genul?? Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
Berbec24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 19 Decembrie 2018
Luati legatura cu Inspectia Muncii din Regatul Danemarcei (The Danish Working Environment Authority)
adresa: PO Box 1228
Copenhagen,
e-mail: at@at.dk
site: [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Danemarca claudiu19782 claudiu19782 Buna ziua! Am lucrat in Danemarca la un angajator roman. Acesta ,desi am semnat un contract cu el nu a platit taxele catre statul denez,dar mi a oprit din ... (vezi toată discuția)
Ajutor - angajator din danemarca intarzie plata salariului Adrian1992 Adrian1992 Buna ziua.Numele meu este Adrian , si acum ceva timp am lucrat in Danemarca cu contract de munca , dupa incheierea contractului bani nu mi au fost virati in ... (vezi toată discuția)
Plata orelor de noapte inclusa in salariu zilnic! e normal? valigl valigl Buna ziua ! As vrea sa ma ajute cineva in legatura cu legislatia muncii mai exact sa inteleg si eu cum este cu plata orelor de noapte. Sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)