Bună ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu o problema, am lucrat de pe data de 5.11 pana pe 1.12 în Danemarca cu o companie daneza ca electrician toate bune și frumoase mi au trimis contractul de munca, nu am plătit cazarea acolo, am depus formular la Skat(gen ANAF) pentru acel cod numeric personal au întârziat foarte mult pana mi-a ieșit acel cod, după ce l-am primit compania pentru care am lucrat au găsit motive ca au pierdut nu știu ce cont și nu mi pot vira banii pana pe data de 12 decembrie, mi au trimis statul de plata prin e-mail dar banii nici pana în prezent nu I am primit, încerc sa ii contactez la birou prin mai multe departamente dar nimeni nu mi rsp, exista undeva unde pot face o plângere sau ceva de genul?? Mulțumesc frumos
Luati legatura cu Inspectia Muncii din Regatul Danemarcei (The Danish Working Environment Authority)
adresa: PO Box 1228
Copenhagen,
e-mail: at@at.dk
site: [ link extern ] /
Danemarca
claudiu19782
Buna ziua! Am lucrat in Danemarca la un angajator roman. Acesta ,desi am semnat un contract cu el nu a platit taxele catre statul denez,dar mi a oprit din ... (vezi toată discuția)