avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... danemarca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

danemarca

Buna ziua! Am lucrat in Danemarca la un angajator roman. Acesta ,desi am semnat un contract cu el nu a platit taxele catre statul denez,dar mi a oprit din bani impozitul.Vreau sa recuperez impozitul sau banii de vacanta,actionandu l in judecata. Intrebarea mea este daca pot face asta in Romania sau trebuie sa merg in Danemarca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 8 Martie 2019
Firma era din tara sau din Danemarca ?... nu ne intereseaza cetatenia patronului.
firma era din danemarca.
Contacte Inspecţia Muncii din Regatul Danemarcei (The Danish Working Environment Authority
adresa: PO Box 1228 Copenhagen, e-mail: at@at.dk
site: [ link extern ]

mai multe detalii , pag .14-15
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Danemarca Berbec24 Berbec24 Bună ziua, ma poate ajuta și pe mine cineva în legătură cu o problema, am lucrat de pe data de 5.11 pana pe 1.12 în Danemarca cu o companie daneza ca ... (vezi toată discuția)
Bani vacanta dk si salar neplatit t8mazo t8mazo Buna ziua. Am lucrat in danemarca iar dupa un an e dreptul tau sa iti ceri banii de vacanta. adica 12,5% din fiecare salar din respectivul an. In aprilie i-am ... (vezi toată discuția)
Ajutor - angajator din danemarca intarzie plata salariului Adrian1992 Adrian1992 Buna ziua.Numele meu este Adrian , si acum ceva timp am lucrat in Danemarca cu contract de munca , dupa incheierea contractului bani nu mi au fost virati in ... (vezi toată discuția)