avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate arcu

Activitate arcu

Va multumesc!
Bună ziua.
Am o întrebare, vă rog, dacă se poate să ma ajutați să găsesc și un raspuns!
Am un salon de masaj, iar clienții meu vin prn intermediul unui apel telefonic, in urma unor reclame pe internet!
Cum trebuie sa procedez, astfel încat sa nu incald legea GDPR, in următoarea situație:
Strategia noastră este să menținem legătura strânsă cu clienții noștri, astfel încat dorim să le trimitem ofertele noastre prin sms, în urma apelului efectuat de client către salonul nostru.
1. Ce trebuie sa fac astfel încat să nu încal legea GDPR?
Buna ziua,

Doresc sa utilizez muzica generata de AI (inteligenta artificiala), intr-un club , platind bineinteles un pachet la ei, (la inteligenta artificială). Intrebarea este, cat de legal este acest aspect, renuntand astfel la intitutiile de drepturi de autor din romania, prin cumpararea pachetului de la AI.

Va rog, daca este cineva in tema si a inmteles intrebarea mea, sa imi raspunda!

Va multumim!

Platim enorm pe metru patrat in activitatea noastra pe muzica...
Bună ziua.

Mi am cumpărat un apartament în Mangalia, mai exact în Sofia rezidente, blocul este format din 5 etaje, apartamentul meu fiind la etajul 5.

Balconul nu are copertina. Doresc sa pun copertina însă de la primărie mi au spus ca nu avem voie sa punem copertina ca nu este legal, ca exista posibilitatea de accidente pe timp iarna.

Cuma poate ajuta cineva de aici în care sa ma lămurească. Daca am voie sa pun copertina la balcon sau nu sa fie totul legal.
Buna ziua,

Referitor la legea ANTISPAM, în care se spune ca orice mesaj nesolicitat poate fi considerat SPAM și ca atare, poți fi reclamat și sa primesti și o mare amenda.

Întrebările mele sunt următoarele:

Daca dau mesaje prin email, manual ( sa spunem 10 pe ora) cu o oferta de propunere de colaborare de specialitate la mai multe firme, cu același obiect de activitate ca și al meu, poate fi considerat SPAM?
În cazul acesta ce alte alternative legale as avea ca sa trimit aceste mesaje?

Dacă aceleași mesaje de mai sus le trimit manual folosind formularul de contact al website-urilor respectivelor firme cu acelasi domeniu de activitate ca al meu, pot fi considerate SPAM aceste mesaje?

De cate ori pot sa trimit unei firme același mesaj, în cazul în care nu răspunde ( tinand cont ca emailul are disponibil buton de dezabonare)

Sau alta varianta: Dacă un număr de freelanceri specializati în domeniul meu de activitate trimit către mai multe firme o scrisoare/mesaj în care povestesc despre avantajele unei colaborări cu firma mea ( dar fără a menționa din primul mesaj date de contact ale firmei mele, urmand ca doar celor care răspund pozitiv să li se trimită datele de contact pentru a lua ei legatura cu firma mea), ar putea fi considerat SPAM activitatea acestor freelancer?

Dacă fac o companie prin sms (automată) în care le dau adresa website-ului meu (in care se menționează că lucrăm doar cu firme din același obiect de activitate ca al nostru) în care le spun “V-ar interesa o colaborare adresa website-ului meu”, poate fi considerat SPAM? Acest sms ar trebuie sa aiba buton/link de dezabonare?

Va multumesc, anticipat!

Sunt dispusa sa platesc pentru o consiliere argumentata profesional!
Buna ziua. Va multumesc pentru raspuns. O ultima intrebare: unde pot verifica cartile care nu sunt protejate de drepturi de autori? Va multumesc!
Buna ziua,
Doresc sa imi fac un business cu audiobook-uri si nu am gasit nicăieri unde sa se specifice ca ar fi nevoie de drepturi de autori pentru ca inregistrez audio o carte. Ma puteti ajuta, sa imi spuneti daca am nevoie de drepturi de autori sau alte motive pentru a nu incalca legea? Cartile sunt cumparate si inregistrate cu vocea mea. Va multumesc.