avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Mi am cumpărat un apartament în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Mi am cumpărat un apartament în Mangalia, mai exact ...

Bună ziua.

Mi am cumpărat un apartament în Mangalia, mai exact în Sofia rezidente, blocul este format din 5 etaje, apartamentul meu fiind la etajul 5.

Balconul nu are copertina. Doresc sa pun copertina însă de la primărie mi au spus ca nu avem voie sa punem copertina ca nu este legal, ca exista posibilitatea de accidente pe timp iarna.

Cuma poate ajuta cineva de aici în care sa ma lămurească. Daca am voie sa pun copertina la balcon sau nu sa fie totul legal.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:59, 26 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă v-a zis de la primărie ca nu aveți voie cu copertina, înseamnă că e un HCL ce reglementează acest lucru. Dacă nu obțineți în instanță invalidarea acelui HCL, înseamnă că nu puteti pune legal copertina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu o copertina goodman goodman Am si eu o problema cu,copertina de la balcon pe care am pus-o acum 3-4 ani,partea proasta este ca este un singur bloc cu doua scari acum o saptamana cei din ... (vezi toată discuția)
Problema vecini exelero88 exelero88 locuiesc intr-un bloc cu 8 etaje la etajul 1 in mijloc.vecinii de la etajul 8 din dreapta mea si-au pus de curand aparat de aer conditionat.furtunul de ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor. recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ... madalinams madalinams Buna tuturor. Recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ca un rulou din panza, intr-un bloc nou. Inainte sa o comand nu era infiintata asociatia de ... (vezi toată discuția)