avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate Valibr77

Activitate Valibr77

Răspuns la discuția Robinet pe apa rece între vecini
Da, asta am făcut și este lucrul care ne-a salvat de multe ori de la un dezastru. Ultima data curgea apa prin instalația de iluminat a băii iar la momentul acesta robinetul din subsolul blocului de pe tronsonul meu este blocat. Menționez ca robinetii i-am pus cu mult înainte de disp 196/2018....în 2004, atunci când am renovat baia și am schimbat totul în masca pentru a nu fi nevoit sa intervin ulterior.

ynocentta a scris:

Unde anume ati instalat robinetii de apa rece intre vecini?
Ati intervenit pe instalatia parte comuna a condominiului?
Conform disp l nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa intervina asupra partii comune de constructii si de instalatii decat cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari

Răspuns la discuția Robinet pe apa rece între vecini
Vreau doar sa știu dacă este legal faptul ca le-am montat cu mențiunea ca le-am folosit și le voi folosi doar în stare de necesitate.

Valibr77 a scris:

Robinet pe apa rece între vecini

Locuiesc la parter și vecinii de la ultimele etaje(3si4) ne inunda frecvent, instalația fiind veche de cele mai multe ori ei nefiind acasa cu lunile drept pentru care eu și vecinul de la etajul 1 am montat între etaje pana la etajul 2 câte un robinet pentru
Bună ziua! Eu am un dosar de dauna în urma căruia am ales sa-mi repar masina în regie proprie, mi-au oferit o suma cu care am fost de acord dar încă nu am primit banii și este deja mai bine de o luna de când aștept. Ar trebui sa mai fac ceva, acum ca City Insurance este în faliment?

Voinea Liviu a scris:

Bineinteles ca primeste.
Ca si penalitatile stabilite prin hotarare.