avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Robinet pe apa rece între vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Robinet pe apa rece între vecini

Locuiesc la parter și vecinii de la ultimele etaje(3si4) ne inunda frecvent, instalația fiind veche de cele mai multe ori ei nefiind acasa cu lunile drept pentru care eu și vecinul de la etajul 1 am montat între etaje pana la etajul 2 câte un robinet pentru
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Valibr77 , utilizator 10:40, 25 Martie 2023
Vreau doar sa știu dacă este legal faptul ca le-am montat cu mențiunea ca le-am folosit și le voi folosi doar în stare de necesitate.

Valibr77 a scris:

Robinet pe apa rece între vecini

Unde anume ati instalat robinetii de apa rece intre vecini?
Ati intervenit pe instalatia parte comuna a condominiului?
Conform disp l nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa intervina asupra partii comune de constructii si de instalatii decat cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Da, asta am făcut și este lucrul care ne-a salvat de multe ori de la un dezastru. Ultima data curgea apa prin instalația de iluminat a băii iar la momentul acesta robinetul din subsolul blocului de pe tronsonul meu este blocat. Menționez ca robinetii i-am pus cu mult înainte de disp 196/2018....în 2004, atunci când am renovat baia și am schimbat totul în masca pentru a nu fi nevoit sa intervin ulterior.

ynocentta a scris:

Unde anume ati instalat robinetii de apa rece intre vecini?
Ati intervenit pe instalatia parte comuna a condominiului?
Conform disp l nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa intervina asupra partii comune de constructii si de instalatii decat cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2023
Valibr77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfundare/inlocuire coloana de scurgere comuna a wc-urilor mirelae2002 mirelae2002 Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament la etaj 8 din 10. Proprietarii de la etajul 9, care ma inunda anual de cateva ori pe an, au scurgerea de la wc ... (vezi toată discuția)
zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in wc-ul ... inundatul inundatul Buna iua. Zilele trecute s-a spart o teava de apa rece in WC-ul de serviciu, din plastic, montata de constructor in 1965. Ruptura s-a produs inainte de ... (vezi toată discuția)
Inundatie- ce poate face asociatia de proprietari? Lavinia L Lavinia L Buna ziua! Sunt in situatia in care unul din vecinii de sus ma inunda in baie de mai mult de 3 luni. Deja si faianta incepe sa cada, sa nu vorbim despre ... (vezi toată discuția)