avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela miha56

Activitate Mihaela miha56

Am o copie de certificat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Si daca nu vi l da nu conteaza,puteti să scoateți un duplicat..

Tocmai ca nu e agresiv, dar mereu ma smentits ca îmi ai fata îmi ia fata

I am zis sa margem la politie frumos amândoi sa anunțăm sa plec, prima data mi a zis ca mergem, apoi a zis ca nu mai vrea sa meargă și sa iau fata și sa plec asa frs sa anunț la politie

Fata lângă el nu are niciun viitor, nu lucrează, joaca la păcănele, și nici pe mine nu ma lasă să mă angajez
Bună ziua, azi m am certat rău cu concubinul meu și vreau sa plec am mesaje în care îmi spu e sa plec sa iau fata și asa mai departe, în schimb nu vrea sa îmi dea certificatul fetei de naștere (originalul), vrea sa îmi dea decât copie..... Are el vrun drept sa tina certificatul fetei la el dacă eu plec cu fata in alt oraș
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri

Simple amenințări făcute doar ca să vă streseze...Nu trebuie să i spuneti ce planuri aveti,nu mai discutați cu el Pana nu va instalati .panu nu discutați cu un av etc.

Acolo în Timișoara ma locuiește și mama și mătușile mele și cumnați și sora și au spus ca ma ajuta ei pana îmi găsesc de munca sa stau o perioada la sora mea după care închiriez un apartament sau o casa și voi locui cu mama și ea va sta cu fetita cât timp eu voi termina programul de lucru..... Însă el ma amenință că îmi va lua fata ca are ep cunoștințe prin județul Bacău la un avocat

Nici o sansa dacă aveti.un loc de munca,o casa unde sa locuiti,(chirie rude proprietate),dacă faceți dovada că puteti asigura condiții decente de viață minorei,daca vaajuta cineva din familie etc

Bună seara, trăiesc în concubinaj cu un barbat de aproape 2 ani și avem împreună o fetita de 5 luni noi nu ne mai înțelegem el nu muncește în ăștia 2 ani nu a muncit deloc, și as vrea sa plec cu fetita la sora mea în Timișoara sa ma angajez, ce șanse are el sa îmi ia fetita