avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, azi m am certat rău cu concubinul meu și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, azi m am certat rău cu concubinul meu și vreau ...

Bună ziua, azi m am certat rău cu concubinul meu și vreau sa plec am mesaje în care îmi spu e sa plec sa iau fata și asa mai departe, în schimb nu vrea sa îmi dea certificatul fetei de naștere (originalul), vrea sa îmi dea decât copie..... Are el vrun drept sa tina certificatul fetei la el dacă eu plec cu fata in alt oraș
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 12 Octombrie 2021
Buna ziua,
Puteti pleca si fara certificat, se poate obtine un duplicat daca aveti nevoie de el si nu-l primti de la domnul...
Plus ca va puteti adresa politiei daca va cauta unde o sa plecati si devine agresiv...
Tocmai ca nu e agresiv, dar mereu ma smentits ca îmi ai fata îmi ia fata

I am zis sa margem la politie frumos amândoi sa anunțăm sa plec, prima data mi a zis ca mergem, apoi a zis ca nu mai vrea sa meargă și sa iau fata și sa plec asa frs sa anunț la politie

Fata lângă el nu are niciun viitor, nu lucrează, joaca la păcănele, și nici pe mine nu ma lasă să mă angajez
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator
Si daca nu vi l da nu conteaza,puteti să scoateți un duplicat..
Am o copie de certificat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Si daca nu vi l da nu conteaza,puteti să scoateți un duplicat..

doamna, cand veti avea nevoie de certificat, va trebuie originalul, scoateti duplicat!
ce treaba avea politia sa stie ca va mutati ?
plecati si gata.
actionati-l in judecata ca instanta sa stabileasca locuinta copilului la dvs si pensie pt copil.

apasati pe raspunde, nu pe citeaza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara elena ela elena ela Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii de 18,16 si 13 ani care au ramas la fostul sot si eu le platesc pensie alimentara.Avem custodie comuna si eu ... (vezi toată discuția)
Divort danielrau danielrau sunt divortat din martie 2010am doi copi ce sunt minori care ia castigat sotia mea.dupa o luna de la divort sotia a plecat an spania si a lasat copi cu cu ... (vezi toată discuția)
Refuz de a mi da actele liviu25 liviu25 fosta mea soacra ,refuza sa mi dea certificatul de deces si de casatorie,al sotului meu!eu am nevoie de ele,si la angajare,la dezbatarea unor succesiuni,,,le ... (vezi toată discuția)