avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt divortat din martie 2010am doi copi ce sunt minori care ia castigat sotia mea.dupa o luna de la divort sotia a plecat an spania si a lasat copi cu cu fosta soacra dar fara acte facute cu notaru.fosta soacra sa certat cu fata mea an varsta de 16 anisori si a dato afara din casa .atunci fata ma sunat eu find an strainatae ..si mia zis ,tati bunica ma dat afara din casa vreau sa vin la tine...cum mama fetei are tutoria feti eu nu pot so iau dar lam rugat pe fratele meu si cumnata mea care locuesc an tara sa tina fata pana ma duc eu de craciun acasa .dar luni sapltamana asta aflu ca fica mea este gravida an 6 luni jumate...acum ami dau seama de ce fosta soacra sa certat cu ficamea.va rog sami spuneti ce sa fac pot so dau an judecata pe fosta sotie ca nu a avut grija de fata si a abandonato fara sa ma anunte ca fata e gravida si e minora .va multumesc astept raspuns urgent sunt disperat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:21, 10 Octombrie 2010
Daca sotia cunoastea situatia fetei ar fi trebuit sa va anunte. Normal, parintele care are cusatodia minorului raspunde pentru prejudiciile cauzate de acesta >Insa nu poate raspunde pentru ceea ce i s-a intamplat fetei.
Ar fi bine daca ati ajuta-o dvs. si nu ati abandona-o, asemenea mamei si bunicii ei.Sigur a gresit , fiindca la varsta ei aceste lucruri se intampla cu usurinta.
mai bine ajutati copilul decat sa va judecati cu fosta sotie.
chiar daca va judecati cu sotia, nu rezolvati problema fetei. oricum, sunteti raspunzatori amandoi pt ce i s-a intamplat fetei, nici dvs nu ati mai vazut copilul de ceva vreme
nu va ramane de facut decat sa aveti grija de ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unei mame cand tatal a iesit din inchisoare Loremanu Loremanu Buna as dori un sfat urgent.sora mea a stat la soacra iei inpreuna cu iubitul ei timp de aproape un an in care a ramas gravida intre timp tatal copilului a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Probleme mari minori/tutela,parasire domiciliu sicorn sicorn Buna seara. Fiul meu care a facut recent 18 ani iar sambata pe 19 iunie la-m gasit in curtea casei cu bagajele facute cand ma intorceam de la cumparaturi si ... (vezi toată discuția)