avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile unei mame cand tatal a iesit din inchisoare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile unei mame cand tatal a iesit din inchisoare

Buna as dori un sfat urgent.sora mea a stat la soacra iei inpreuna cu iubitul ei timp de aproape un an in care a ramas gravida intre timp tatal copilului a intrat in inchisoare cu acuze grave de violenta tilharie etc. Mama lui a incercat din rasputeri Sa Nu se nasca copilul a obbligato sa faca avort dupa care a dato afara din casa si la intors pe tatal copilului inpotriva ei. Ea a tinut legatura cu el mergind la vizita tot timpul iar cind a nascut nu a vrut sa mai stie de ea nimic. Fata e trecuta pe numele ei acum ca a iesit de Ceva timp a amenintato de multe ori si a facut scandal in Fata copilului a dato afara din apartamentul unde sta ea si ia furat actule fetei si certificatul ei de nastere . Cu ajutorul unui prieten a schimbat certificatul de nastere al fetei punind numele lui ca tata farà ca ea sa stie Ceva a facut totul pe ascuns acum a dato in judecata pentru ca vrea Fata si vrea sa o distruga pe ea politia nu a facut nimic pentru ca ii trebuia martori pentru a depune denuntie. Eu si barbatul meu o ajutam financiar pentru ca copilul are doar 1 an si si are nevoie de mama pe tata il vede ca pe un strain ca nu a stat linga ea si nu a stiut sa FIE tata. Va multumesc daca cineva imi da un sfat cum as putea ajutao
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
Loremanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 14:45, 1 Iunie 2013
Nu pot sa va dau decat sfaturi generale. Nu cunosc continutul dosarului . Sora d-voastra are posibilitatea de a solicita prin proces stabilirea locuintei copilului la ea, exercitarea autoritatii parintesti, contributie de intretinere, etc. Daca este casatorita cu tatal copilului-divortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere paternitate alexe adrian alexe adrian Va salut. Am o mica problema la care nu gasesc rezolvare. Locuiesc inpreuna cu concubina mea de 8 ani. Din x motive neam separat. Avem inpreuna un copil in ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)
Divort danielrau danielrau sunt divortat din martie 2010am doi copi ce sunt minori care ia castigat sotia mea.dupa o luna de la divort sotia a plecat an spania si a lasat copi cu cu ... (vezi toată discuția)