avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, trăiesc în concubinaj cu un barbat de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, trăiesc în concubinaj cu un barbat de aproape ...

Bună seara, trăiesc în concubinaj cu un barbat de aproape 2 ani și avem împreună o fetita de 5 luni noi nu ne mai înțelegem el nu muncește în ăștia 2 ani nu a muncit deloc, și as vrea sa plec cu fetita la sora mea în Timișoara sa ma angajez, ce șanse are el sa îmi ia fetita
Cel mai recent răspuns: Mihaela miha56 , utilizator 17:58, 2 Octombrie 2021
Nici o sansa dacă aveti.un loc de munca,o casa unde sa locuiti,(chirie rude proprietate),dacă faceți dovada că puteti asigura condiții decente de viață minorei,daca vaajuta cineva din familie etc
Acolo în Timișoara ma locuiește și mama și mătușile mele și cumnați și sora și au spus ca ma ajuta ei pana îmi găsesc de munca sa stau o perioada la sora mea după care închiriez un apartament sau o casa și voi locui cu mama și ea va sta cu fetita cât timp eu voi termina programul de lucru..... Însă el ma amenință că îmi va lua fata ca are ep cunoștințe prin județul Bacău la un avocat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nici o sansa dacă aveti.un loc de munca,o casa unde sa locuiti,(chirie rude proprietate),dacă faceți dovada că puteti asigura condiții decente de viață minorei,daca vaajuta cineva din familie etc

Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2021
Mihaela miha56, utilizator
Simple amenințări făcute doar ca să vă streseze...Nu trebuie să i spuneti ce planuri aveti,nu mai discutați cu el Pana nu va instalati .panu nu discutați cu un av etc.
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Simple amenințări făcute doar ca să vă streseze...Nu trebuie să i spuneti ce planuri aveti,nu mai discutați cu el Pana nu va instalati .panu nu discutați cu un av etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
Despartirea concubinilor. la cine ramane copilul? ANAMARIA03 ANAMARIA03 Am o relatie e concubinaj din 2006.In 2010 am plecat in Italia la concubin si am locuit cu parintii acestuia timp de aproximativ 2 ani.In 2011 s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)