Buna seara,cu vreo 5 ani in urma am achizitionat un autovehicul avariat pentru piese de schimb, am facut cu proprietarul un contract completat de mana , cei de la mine de la primarie au trecuto la impozit fara a ma prezenta eu cu contractul de achizitie, astazi mam trezit cu contul bancar blocat pentru impozit, doar ca eu am recuperat componentele care miau trebuit si apoi am dat ce a ramas la o persoana ce recupereaza autovehicole pentru fier vechi, am incercat sa le explic celor de la primarie ca masina nu se mai afla in posesia mea din acelasi an, dar nu vor sa o scoata de la impozit pentru ca nu am dovada ca masina a mers la fier vechi, cum as putea rerzolva situatia avand in vedere ca nu mai detin nici un document care sa ateste autovehicolul, a fost trecut abuziv la impozit?
Multumesc mult pentru raspuns, am rezolvat pana la urma iam luat alta capra cu ajutorul politiei, eu sunt indignat de faptul ca anul trecut in vara aceleasi capre sau urcat pe masina mea pana pe plafon,distrugand 90% din vopseaua de pe caroserie + partbriz spart si plafon indoit, am fost la politie am reclamat asta, nu sa rezolvat nimic nici acum, intre timp politaiul sa pensionat asa ca cel nou mia zis ca dansul nu stie nimic, nu il intereseaza sa vorbesc cu cel ce era anul trecut.In momentul de fata dansii au grajd langa gard la mine cam 50cm distanta de gard, in fata casei la mine, tot balegarul il imprastie prin gradina , care se afla tot in fata casei, seara sau cand incepe sa bata soarele nu poti sta afara de miros, si imi zic ca ce treaba am eu ce fac ei in curtea lor
Pot refuza sa cumpar capra care o vor dansii, avand in vedere ca am avut intentia si am vrut sa le cumpar capra dupa cum am zis mai sus, detin si filmare in care am vorbit cu dansi sa le aduc capra, si filmare cand am fost cu ei sa ia capra si nu au vrut, ce se intampla daca refuz sa o iau de unde vor ei, ce pot face cu nenea politaiul daca vine iasai si ma ameninta
Sunt din Vaslui , Valeni, Am inteles ca este capra omului, si ca trebuie sa o platesc, Nu am dat drumul intentionat cainelui, eu am fost sunat de catre vecin sa ma duc sa imi iau cainele ca ii la 2 strazi distanta si langa dn24, si ca ia muscat capra acolo, ca si pe ei lea zis altcineva ca ii acolo, acum eu nu stiu daca capra era vie sau moarta sau in ce stare era acolo,in jurul orei 1 noaptea latrau cainii asa ca iesind afara am observat caprele prin gradina, ei mau anuntat dimineata in jurul orei 7, mentionez ca nu au imprejmuit locul cu capre, daca capra este in gradina poate iesi bine merci si in strada si sa se duca unde vrea, toata vara le tine pe strada cu pretextul ca paste pe marginea drumului,pana a venit politia am vrut sa ii platesc capra iar dansii au zis sa le aduc capra, a ramas stabilit ca ii aduc capra, dupa amiaza mam trezit la poarta cu un politai care ridicatonul cat putea ca sa rezolvam problema ca dansul nu verea sa vina si a doua oara, am stabilit si defata cu politai ca ii aduc capra. am vorbit cu un crescator de oi si capre si am stabilit sa ma duc sa iau capra, am luat vecinul si mam dus, din 15 capre nici una buna,una ii alba unaii neagra una ii cu coarne una fara coarne ca ei vor capra de la o anumita persoana, in momentu de fata nu am nici bugetul necesar pentu capra de o vor ei, si nici nu mi se pare normal sa ii platesc mai mult de cat face.loat in considerare ca anul trecut am avut avariat automobilul de caprele dansilor in strada si la sfatul politaiului am lasat de la mine pentru a fi bine si sa nu ne certam mai mult ca na e vecin.
ok, eu am inteles acest lucru si de la politai, doar ca vecinul nu acepta nici sa ii aduc capra , nici sa o platesc,eu inteleg ca este capra lui, dar nu mi se pare normal de la o capra normala care o gasesti in fiecare stana sa cauti o capra cu documente ce valoreaza 3000 ron, cand tu nu ai nici o documentatie care sa ateste ca capra era acea rasa, mentionez ca cainele a atacat capra la 2 strazi distanta pe timp de noapte, este legal ca animalele sa circule noaptea libere pe unde vor, cu 9 luni in urma am mai avut un incident tot cu caprele lor , sau urcat pe automobilul meu parcat langa gard,nu am recuperat nici un prejudiciu,Multumesc
Buna ziua, am un vecin care sia facut un grajd langa mine, tine capre ,cai , pasari, toate sunt lasate sa mearga libere prin curte , gradina si strada, cu 2 nopti in urma ,cainele meu sa dezlegat si ia omorat o capra pe strada cam la 700m distanta de casa , mau chemat sa rezolvam problema, leam zis ca o platesc, au zis ca sa le aduc alta, am fost deacord, ieri ma trezesc cu un politai recalcitrant la poarta ridicand tonul la mine cat putea ca sa rezolv problema ca el nu vrea sa mai vie si a doua oara, iam explicat ca desa vorbisem sa ii aduc alta, problema este ca pana acum iam adus 15 capre si pe nici una nu a vruto , cum as putea rezolva problema avand in vedere ca am si filmari in care vecinul specifica ca nu vrea banii ci capra, si filmare cu caprele aduse. Multumesc
Buna seara, Va deranzej si eu cu o nelamurire, socrii mei detin un peren cu o casa batraneasca pe el, ei mi lau cedat noua pentru a ne utiliza de dansul , am fost la primarie sa intrebam de documente, mentionez ca socri nu detin nici dansii nici un act fizic ,doar k ii mostenire de la parininti bunici sii tot asa, am intrebat pe cei de la primarie si am primit un raspuns sec, nu exista nici un document , doar o adeverinta de rol, acesta este raspunsul lor, nu vor sa imi ofere o copie sau ceva, cum as putea rezolva problema,Multumesc
buna ziua, am intampinat o problema si nu gasesc rezolvarea, am un autovehicul cumparat din luna august, eu am fost plecat din tara si am revenit luna trecuta, am dus autovehiculul la o statie itp pentru a i se face itp ul pentru ca asa se cere in dosar de transcriere, inspectorul itp a iesit cu masina in lipsa mea pe strada, nu a acordat prioritate si a intrat altul in masina, dansul mia spus ca a accidentat masina in curtea servisului si ca o repara, a reparato, la 2 zile distanta ma trezesc cu o foaie de la politie ca trebuie sa declar cine era sofer la data respectiva, am fost am dat declaratie, cei de la politie mi-au retinut mie certificatul ,au luat rca ul pentru a repara cealalta masina, mam ales si cu amenda, cum pot rezolva aceasta situatie. multumesc
Buna ziua, exista un teren cu o casa bătrânească ce a aparținut bunicii mele,la momentul actual nu este îngrădit ,de teren nu sa mai ocupat nici părinții mei nici unchii , așa dar eu vreau să îl îngrădesc și să mă ocup de el, doar că între timp vecinii l-au exploatat și s-au dezvoltat pe acest teren, cei de la primărie nu vor sa vina să măsoare limitele, menționez că există doar o declarație de rol pe numele bunicii in primărie, acest este singurul document, cum pot obține o moștenire în acest caz,cum pot intabula acest teren, care sunt demersurile de urmat? Multumesc