avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,cu vreo 5 ani in urma am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,cu vreo 5 ani in urma am achizitionat un autovehicul ...

Buna seara,cu vreo 5 ani in urma am achizitionat un autovehicul avariat pentru piese de schimb, am facut cu proprietarul un contract completat de mana , cei de la mine de la primarie au trecuto la impozit fara a ma prezenta eu cu contractul de achizitie, astazi mam trezit cu contul bancar blocat pentru impozit, doar ca eu am recuperat componentele care miau trebuit si apoi am dat ce a ramas la o persoana ce recupereaza autovehicole pentru fier vechi, am incercat sa le explic celor de la primarie ca masina nu se mai afla in posesia mea din acelasi an, dar nu vor sa o scoata de la impozit pentru ca nu am dovada ca masina a mers la fier vechi, cum as putea rerzolva situatia avand in vedere ca nu mai detin nici un document care sa ateste autovehicolul, a fost trecut abuziv la impozit?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:49, 31 Mai 2022
Nu puteti decit sa dati primaria in judecata, daca spuneti ca nu ati prezentat nici un act prin care sa va fie impuse taxe. Angajati-va un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto vandut la fier vechi narcisal narcisal Mi-m vadut masina la fier vechi unor persoane fizice. Am incheiat un contract cu martori. Mentionez ca masina era dezmembrata.:sorry::sorry:Nu am dat numerele ... (vezi toată discuția)
Bună seara, aș dori să știu dacă conform legii pot radia ... Brădean Florin Ioan Brădean Florin Ioan Bună seara, aș dori să știu dacă conform legii pot radia o mașină și implicit scoaterea de la impozit la primărie a autovehicolului fără bon de la ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)