buna ziua, am intampinat o problema si nu gasesc rezolvarea, am un autovehicul cumparat din luna august, eu am fost plecat din tara si am revenit luna trecuta, am dus autovehiculul la o statie itp pentru a i se face itp ul pentru ca asa se cere in dosar de transcriere, inspectorul itp a iesit cu masina in lipsa mea pe strada, nu a acordat prioritate si a intrat altul in masina, dansul mia spus ca a accidentat masina in curtea servisului si ca o repara, a reparato, la 2 zile distanta ma trezesc cu o foaie de la politie ca trebuie sa declar cine era sofer la data respectiva, am fost am dat declaratie, cei de la politie mi-au retinut mie certificatul ,au luat rca ul pentru a repara cealalta masina, mam ales si cu amenda, cum pot rezolva aceasta situatie. multumesc
Se face plângere împotriva procesului verbal de contravenție, asta dacă mai sunteți în termen. Apoi, faceți acțiune împotriva inspectorului Itp pt paguba produsă.
Fara asigurare
irina_iris
salutare.as vrea sa ma lumineze si pe mine cineva in problema mea....deci,conduceam o masina de spania si am facut accident din vina mea cu pagube materiale,nu ... (vezi toată discuția)