Am cumparat o casa prin credit bancar intr-un cartier fara canalizare sau apa potabila - avem fosa septica intretinuta cu probiotice speciale. Curtea este destul de mica si aerisirea fosei este langa gardul unui vecin care a facut sesizare la primarie / politie ca ii miroase de la mine... Am putea pati ceva? Sa luam amenda?
Casa a fost cumparata dupa ce a fost locuita deja de 6 ani de alti proprietari, si culmea, cu aceia nu au fost aceste probleme. Mai tot cartierul are fosa septica. Nu stiu ce sa fac sa rezolv situatia...
Salutare draga comunitate, am o problema/nelamurire.
O cunostinta de-a mea apropiata lucreaza la stat si era casatorita cu cineva de la locul de munca de cativa ani. Cu timpul persoana cu care este casatorita a fost inaintata in grad (practic acum este sefa cunostintei) si a zis sa divorteze ca sa nu aiba probleme la munca, sa nu apara acuze de nepotism sau altele.
Are dreptate, exista asa ceva? Inca sunt impreuna, relatia nu s-a schimbat foarte mult (sau asa zice cunostinta in cauza).
Se poate face ceva legal in aceasta privinta in cazul in care i se da papucii cunostintei asa de pe-o zi pe alta?
O agentie imobiliara din Prahova imi cere sa le fac plata integrala pentru achizitia unei case la munte (~70.000€) strict in Euro. Este legal asa ceva?
Oare o fi vreun indiciu faptul ca in certificatul de nastere al copilului nasterea sa fie trecuta in registrul starii civile la un an si jumatate de la data nasterii trecuta in certificat?
Care sunt pasii care trebuie facuti de catre o persoana matura (38 de ani) pentru a afla daca fost adoptata sau nu? Nu este nevoie a se afla identitatea parintilor biologici, doar o confirmare daca a fost sau nu adoptata persoana in cauza.