Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la care am fost rău platnic, având întârzieri la plata, însă s-o achitat creditul in totalitate. Acuma am dorit sa achiziționez un imobil prin credit ipotecar însă in sistemul biroului de credit apar cu istoric negativ. Ce demersuri pot face de a șters de acolo având in vedere ca acel credit a fost achitat in totalitate? Mulțumesc!
Buna seara. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. O cunoștința de a mea, șofer pe camion, astăzi la ora 14 in timp ce se afla in deplasare cu camionul a fost oprit de un echipaj de poliție, aceștia fiind la fel in deplasare, și fără nicio explicație la fapta săvârșită de cunoștința mea, a fost supus suflării in fiola. Rezultatul etilotesului o ieșit pozitiv, având 0.06, deoarece duminica seara ne-am aflat la nunta unde pana in jur de 21 a consumat alcoohol, in consecință i-o fost suspendat permisul timp de 90 zile + s-a ales cu o amenda de 1600 ron. Întrebarea mea este dacă se poate face ceva in cazul lui? Merita sa facem contestație? Având in vedere ca timp de 90 zile el practic rămâne fără salar și poate și fără loc de munca. Mulțumesc.