avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Activitate florin.tavy

Activitate florin.tavy

Buna ziua,
De aproximativ 2 ani in timpul ploilor am infiltratii de apa in balcon pe deasupra geamurilor termopan. Infiltratii care in timpul ploilor mai serioase, adun cu mopul de pe jos vreo 5-6 galeti de apa.
Am tot reclamat(verbal) la asociatia de proprietari aceasta problema fara nici o rezolvare, spunandu-mi sa vorbesc cu vecinul de deasupra ca cel mai probabil se infiltreaza de pe exterior sub glaf-ul vecinului.
Vecinul a zis ca a renoval balconul , inclusiv inlocuirea glafului, fara sa se remedieze deloc problema.
La asociatia au zis ca nu au ce face si ca repararea izolatie exterioare nu este in obiectivul lor momentan.
Eu locuiesc la etajul 3 si asta prosupune sa platesc eu reparatia pentru izolarea exteioara de la acoperis pana la etajul 3.
Exista alta posibilitate sa oblig intr-un fel asociatia sa se ocupe de acesta problema, fara sa fiu obligat sa platesc aceste reparatii pentru fatada blocului ?
Multumesc

BEN46 a scris:

A verificat cineva gurile de scurgere de apă pe terasă ?
Este posibil ca din cauza mușchilor care se fac la gaura de scurgere să fie obturată scurgerea iar la o ploaie torențială să nu mai facă față și apa se scurge pe fațada blocului .

Din cate mi-au zis, au venit 2 echipe pentru verificari. Prima , cea cu care colaboreaza ,le-a facut un deviz de 7000 lei, doar ca nu ai oameni disponibili, deoarece au alte lucrari in derulare, iar cea de-a 2 achipa, au facut un deviz de 15000 lei. Si vor sa ii astepte pe primii deoarece sunt mai ieftini.
Buna ziua,
De cateva luni imi intra apa in balcon de pe acoperisul blocului. La fiecare ploaie peretii uzi si piscina pe jos. Din luna iunie , tot ma plang administratorului si presedintelui de aceasta problema si imi zic ca stiu de problema ca si venicul de deasupra mea are aceasi problema, dar nu au ce face , deoarece muncitorii sunt ocupati cu alte lucrari . S-a facut luna Octombrie si nimic. Tot cu peretii uzi , mucegai , etc stau. Mai nou de luna trecuta au bagat si fond de reparatii 50lei / ap . Am intrebat ia,r cand am platit intretinerea si la fel, acelasi raspuns , nu au muncitorii timp ca sunt prinsi cu alte lucrari. Acum la fiecare ploaie serioasa trebuie sa fac si reparatii in balcon. Ce as putea face sa ii "oblig" sa faca ceva mai repede, mai ales ca a venit si sezonul ploilor acum. ?