avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatie asociatie , infiltratii apa balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatie asociatie , infiltratii apa balcon

Buna ziua,
De aproximativ 2 ani in timpul ploilor am infiltratii de apa in balcon pe deasupra geamurilor termopan. Infiltratii care in timpul ploilor mai serioase, adun cu mopul de pe jos vreo 5-6 galeti de apa.
Am tot reclamat(verbal) la asociatia de proprietari aceasta problema fara nici o rezolvare, spunandu-mi sa vorbesc cu vecinul de deasupra ca cel mai probabil se infiltreaza de pe exterior sub glaf-ul vecinului.
Vecinul a zis ca a renoval balconul , inclusiv inlocuirea glafului, fara sa se remedieze deloc problema.
La asociatia au zis ca nu au ce face si ca repararea izolatie exterioare nu este in obiectivul lor momentan.
Eu locuiesc la etajul 3 si asta prosupune sa platesc eu reparatia pentru izolarea exteioara de la acoperis pana la etajul 3.
Exista alta posibilitate sa oblig intr-un fel asociatia sa se ocupe de acesta problema, fara sa fiu obligat sa platesc aceste reparatii pentru fatada blocului ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:24, 11 Octombrie 2024
Da, notificare, negociere, instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme infiltratii balcon iulia_ iulia_ buna ziua. am urmatoarea problema s locuiesc la penultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. balconul de deasupra nu este inchis sau acoperit. de aceea cu timpul ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Distrugere cauzata de inactiune vecin kenshy kenshy Buna ziua! Am o problema si as vrea sa stiu daca exista o modalitate prin care un vecin poate fi obligat la anumite actiuni. Locuiesc int run apartament la ... (vezi toată discuția)