avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan0308

Activitate Bogdan0308

Furt? Bună ziua.. Fratele mai mic a soției a furat un telefon. Treaba s-a întâmplat în casa unor rude de-a lor.. Persoana respectiva după ce a văzut ca a dispărut telefonul a fost la el și l-a întrebat dacă el l-a luat. El a zis nu și persoana a fost la politie. Bineînțeles ca politia a venit într-o dimineață și a intrat peste el în casa și i-a luat telefonul.. El a recunoscut tot. A fost arestat 24 de ore și apoi eliberat. Știu ca il trimit în judecata. Acum întrebarea mea este : La ce sa ne așteptăm? El mai are și un proces în curs pentru marturie mincinoasă.. Ce s-ar putea întâmpla în cel mai rău caz? Are nevoie de un avocat? Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri..
Bună seara.. Am o întrebare la dumneavoastră.. Problema sta in felul următor. Un bărbat ma amenință cu bătaia și cu moartea din motive închipuite..(îmi da mesaje vocale pe Facebook, le zice socrilor și tuturor cunoscuților lucrul acesta din ce in ce mai des) și nu doar pe mine, dar eu sunt îngrijorat pentru mine. Eu unul nu prea l-am băgat in seamă eu fiind plecat la munca in străinătate și el fiind in țară dar o sa trebuiască sa vin in țară și ma tem. Omul a mai făcut de 2 ori pușcărie, prima data vreo 5, 6 ani pentru tâlhărie și a doua oara 17 ani pentru viol și crima și abia ce l-au eliberat de vreo câteva luni. Ce as putea face in cazul asta? Țin sa precizez ca eu sunt o persoana foarte liniștită care nu a avut niciodată probleme cu legea iar el este cunoscut de toată comuna(care nu e mica) și majoritatea se tem de el.. As vrea sa fac totul legal nu prin alte mijloace.. Va mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns.
Bună ziua.. Va deranjez cu o întrebare. În urma cu ceva vreme în timp ce ne aflam la o petrecere în familie cumnatul meu care nu poseda permis de conducere a luat cheile de la mașina mea sa plece după anumite cumpărături. I-am cerut cheile și nu a vrut sa mi le dea.. Toată lumea care era prezenta inclusiv eu i-am zis sa nu se urce la volan.. Văzând ca s-a dus la mașină și s-a urcat la volan sa plece ca să nu mă cert cu el am urcat în dreapta și am luat actele de la mașină și i le-am dat surorii lui în speranța că nu o sa plece.. El a plecat fără acordul meu în timp ce eu ma aflam în dreapta și nu a mai vrut sa oprească.. Am fost opriți de politie și el a recunoscut cele întâmplate.. Acum as vrea sa știu daca eu sunt vinovat de ceva sau pot lua vreo amenda. Țin sa precizez ca sunt cel puțin 5 martori care pot confirma cele spuse de mine. Va mulțumesc anticipat