avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua.. Va deranjez cu o întrebare. În urma cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua.. Va deranjez cu o întrebare. În urma cu ceva vreme ...

Bună ziua.. Va deranjez cu o întrebare. În urma cu ceva vreme în timp ce ne aflam la o petrecere în familie cumnatul meu care nu poseda permis de conducere a luat cheile de la mașina mea sa plece după anumite cumpărături. I-am cerut cheile și nu a vrut sa mi le dea.. Toată lumea care era prezenta inclusiv eu i-am zis sa nu se urce la volan.. Văzând ca s-a dus la mașină și s-a urcat la volan sa plece ca să nu mă cert cu el am urcat în dreapta și am luat actele de la mașină și i le-am dat surorii lui în speranța că nu o sa plece.. El a plecat fără acordul meu în timp ce eu ma aflam în dreapta și nu a mai vrut sa oprească.. Am fost opriți de politie și el a recunoscut cele întâmplate.. Acum as vrea sa știu daca eu sunt vinovat de ceva sau pot lua vreo amenda. Țin sa precizez ca sunt cel puțin 5 martori care pot confirma cele spuse de mine. Va mulțumesc anticipat
Asa cum prezentati dvs, pare sa nu fiti vinovat, dar acest lucru o sa se stabileasca in urma administrarii probatoriului. Inteleg ca sunteti cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prev.si ped. de art. 335 alin. 3 c.pen.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea autoturismului unui minor,sfarsit cu accident cu pagube materiale Flavius122 Flavius122 Duminica dimineata,venind de la club impreuna cu soferul meu si un minor pe care il luasem la ocazie,am oprit la sofer acasa,care mai apoi ne-a lasat pe noi sa ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis de conducere 1n1m1oara 1n1m1oara pe data de 15 ian 2019 am luat o masina cu nr fals si nu am stiut , dar am primit clasare la dosar! intre timp un prieten mia cerut masina ca avea nevoie de ea ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis si fara a incepe scoala de soferi Loquz Loquz Buna ziua! Am 18 ani si 6 luni si acum 10 zile am comis o fapta penala prevazuta in codul rutier. Acum 10 zile am fost cu fratele meu cu masina sa il ducem pe ... (vezi toată discuția)