Bună ziua.. Va deranjez cu o întrebare. În urma cu ceva vreme în timp ce ne aflam la o petrecere în familie cumnatul meu care nu poseda permis de conducere a luat cheile de la mașina mea sa plece după anumite cumpărături. I-am cerut cheile și nu a vrut sa mi le dea.. Toată lumea care era prezenta inclusiv eu i-am zis sa nu se urce la volan.. Văzând ca s-a dus la mașină și s-a urcat la volan sa plece ca să nu mă cert cu el am urcat în dreapta și am luat actele de la mașină și i le-am dat surorii lui în speranța că nu o sa plece.. El a plecat fără acordul meu în timp ce eu ma aflam în dreapta și nu a mai vrut sa oprească.. Am fost opriți de politie și el a recunoscut cele întâmplate.. Acum as vrea sa știu daca eu sunt vinovat de ceva sau pot lua vreo amenda. Țin sa precizez ca sunt cel puțin 5 martori care pot confirma cele spuse de mine. Va mulțumesc anticipat
Asa cum prezentati dvs, pare sa nu fiti vinovat, dar acest lucru o sa se stabileasca in urma administrarii probatoriului. Inteleg ca sunteti cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii prev.si ped. de art. 335 alin. 3 c.pen.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.