avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate Boeru Gheorghe

Activitate Boeru Gheorghe

Legea o stiu dar nu inteleg logica. Vroiam un raspuns cu explicatii logice de ce este asa si ce argument a dus la schimbarea de la nr persoane la cota parte indiviza.
legi facute aiurea, pe genunchi sunt cu sutele dar vroiam sa stiu argumentarea cand s-a schimbat legea
multumesc
Plata diverselor servicii (servicii paza, curatenie, cheltuieli administrative și salarii) de ce se plătesc la cota parte indiviza?
Ar trebui plătit la număr de persoane pentru ca aceste servicii sunt functie de acest număr și nu de suprafața apartamentului.
Una este sa asiguri aceste servicii pt un apartament cu suprafața mica in care locuiesc 4, 5, 6, etc persoane fata de un apartament mai mare in care locuiesc doar 1, 2 persoane.
Curățenia se face pe holuri (și nu in propriul apartament) unde mai multe pers. fac mai multă murdărie ( nu vorbim de familiile cu mulți iar restul serviciilor nu prea depind de nr de persoane dar unde sunt mai multe persoane și veniturile familiei sunt mai mari.
Plata pana in 2007 ( parca!) se făcea la nr de persoane și apoi s-a modificat dar nu înțeleg care a fost logica.
Dacă este o problema veche la care constructorul in loc sa repare scurgerile pluviale a betonat( de 2 ori!) terasa de ce trebuie sa o repar eu pe banii mai? Poate nu am banii necesari.
Înțeleg pe banii mei sa amenajez cu gresie sau orice altceva terasa dar ce este dedesubt este sarcina constructorului sau dacă acexpirat garanția trebuie suportat și de asociație pt ca terasa este și acoperișul celor 2 apartamente de sub terasa
Am cumparat la etajul 11 un penthouse care are o terasa care este și tavanul a 2 apartamente aflate la etajul 10.
Am aflat ulterior ca sunt infiltrații de pe terasa in cele 2 apartamente de sub terasa. Povestea este f veche in trecut soluția găsită a fost betonarea ( de 2 ori!,,) a terasei. Eu am hidroizolat corespunzător terasa dar vreau sa știu cine plateste hidroizolația făcută( fără costurile de montare gresie care le suport eu)
Asociația spune ca este in plata mea pt ca este terasa mea sie numai eu am acces la terasa dar totodata aceasta terasa ( pe care nu am stricat-o eu!) este și acoperiș pentru cele 2 ap de sub ea.