avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumparat la etajul 11 un penthouse care are o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumparat la etajul 11 un penthouse care are o terasa care ...

Am cumparat la etajul 11 un penthouse care are o terasa care este și tavanul a 2 apartamente aflate la etajul 10.
Am aflat ulterior ca sunt infiltrații de pe terasa in cele 2 apartamente de sub terasa. Povestea este f veche in trecut soluția găsită a fost betonarea ( de 2 ori!,,) a terasei. Eu am hidroizolat corespunzător terasa dar vreau sa știu cine plateste hidroizolația făcută( fără costurile de montare gresie care le suport eu)
Asociația spune ca este in plata mea pt ca este terasa mea sie numai eu am acces la terasa dar totodata aceasta terasa ( pe care nu am stricat-o eu!) este și acoperiș pentru cele 2 ap de sub ea.
Cel mai recent răspuns: Boeru Gheorghe , utilizator 09:59, 22 Octombrie 2021
Atat timp cat tereasa face parte din proprietatea dv,d suportati costurile aferente asigurarii starii tehnice a proprietatii
Dacă este o problema veche la care constructorul in loc sa repare scurgerile pluviale a betonat( de 2 ori!) terasa de ce trebuie sa o repar eu pe banii mai? Poate nu am banii necesari.
Înțeleg pe banii mei sa amenajez cu gresie sau orice altceva terasa dar ce este dedesubt este sarcina constructorului sau dacă acexpirat garanția trebuie suportat și de asociație pt ca terasa este și acoperișul celor 2 apartamente de sub terasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea de plata in vederea izolatiei teraselor de la penthouse mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatorele informatii. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc nou construit in 2009. Blocul este prevazut cu 8 ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa bloc - proprietate privata viorelh viorelh Buna seara, As vrea sa stiu cum se gestioneaza in cadrul asociatiei reparatia hidroizolatiei la terasa blocului. Precizez ca ma refer la un caz aparte si ... (vezi toată discuția)
Balconul neacoperit considerat acoperisul blocului? SorinPd SorinPd Bună ziua, Locuiesc într-un bloc de apartamente la ultimul etaj, iar vecinul de la etajul inferior este inundat din cauza ploilor. Menționez faptul ca ... (vezi toată discuția)