Buna ziua,
In urma iesirii din indiviziune,instanta mi-a acordat dreptul, de a ma ocupa de vinderea apartamentului lasat mostenire,in urma decesului parintilor nostrii,urmand ca fratele meu sa primeasca jumatate din valoarea acestuia, dupa vindere.Precizez ca in urma hotararii judecatoresti,am avut la dispozitie 6 luni pentru a vinde acest apartament.
Intrebarea mea este:cum vanzarea nu a fost inca facuta,ce se intampla acum,dupa 6 luni?Am in continuare dreptul de a ma ocupa singur,de vanzare s
Buna ziua!As vrea sa va intreb:daca din motive personale,o duc direct la mama ei ce se poate intampla???Intr-un final m-am ocupat de ea 12ani,mama ei nu a contribuit cu nimic este timpul sa-si ia rolul de mama in primire!!!!!nu??Nu poate fii vorba de abandon deoarece este mama ei si nu ii este interzis sa fie impreuna!!!Va rog,va implor,sunt disperat raspundeti-mi!!!!!!!Va multumesc!
Buna ziua!As vrea sa va intreb:daca din motive personale,o duc direct la mama ei ce se poate intampla???Intr-un final m-am ocupat de ea 12ani,mama ei nu a contribuit cu nimic este timpul sa-si ia rolul de mama in primire!!!!!nu??Nu poate fii vorba de abandon deoarece este mama ei si nu ii este interzis sa fie impreuna!!!Va rog,va implor,sunt disperat raspundeti-mi!!!!!!!Va multumesc!
Va multumesc pt. raspuns.
Nu cred totusi ca este o regula generala,banuiesc ca instanta ia in considerare mai multe elemente: situatie financiara etc.si faceam aluzie exact la acest lucru,prin "motive personale",atunci cand prezentam situatia.Ce parere aveti??