Bună seara! Avem o casă la țară , moștenire de la părinții soacrei . Peste curtea casei, trece un cablu de curent aerian al vecinilor. Care sunt demersurile care trebuie făcute pentru ca vecinii să își mute acel cablu de curent care ne traversează curtea ? Stâlpul unde ajunge acest cablu aerian de curent este in fața casei, pe drumul public. Vecinii susțin că au făcut o sesizare scrisă societății Enel, dar așteaptă un răspuns (asta se întâmpla acum aproximativ 2 ani).
Vă mulțumesc!
Am înțeles. Și cât pot să "mă țină "cu aceste delegări ca să stau deoparte?
Pe ce perioadă?
Persoana care deja a venit în birou in locul meu , este din interiorul Instituției , pusă politic , nefiind operator date , care este si în prezent liftieră, muncitor necalificat De aceea voiam să știu ce anume pot face cu postul meu!? Am solicitat referatul scris de RUNOS in baza căruia mi s-a făcut delegarea in alt Compartiment și nu vor să îmi de-a nici un răspuns .Am solicitat prin Registratură in data de 11.05.2023. .
Menționez că nu era nevoie să mă trimită cu delegare de atribuții
60 zile într-un alt compartiment, și că au făcut asta deoarece vor să aducă pe altcineva in locul meu.
Am înțeles. Pot să îmi facă delegație din 2 in 2 luni , cu acordul meu timp de 1 an? Și dacă da, doresc să știu dacă pot" trece "pe altcineva pe postul meu ? Am înțeles că vor să mai aducă altă persoană în Serviciul de Informatică., de aceea vor să "mă țină "deoparte cât mai mult timp posibil.
Bună ziua! Având funcția de operator date principal , într-o Instituție de Stat, personal TSA in cadrul Serviciului de Informatică și statistică, poate angajatorul să îmi transforme postul ? Sunt mutată cu delegație pe 60 de zile, într-un alt compartiment cu aceleași drepturi, iar acum din nou vor să îmi facă delegație pe 60 de zile cu acordul meu. Am schimbat compartimentul, funcția este diferită , eu fiind operator date personal TSA , iar unde sunt mutată este pe post personal auxiliar (registrator medical). De la RUNOS mi s-a răspuns că un operator date TSA pentru a se transforma in statistician medical sau registrator medical, este nevoie de concurs fiind altă funcție. Eu nu doresc să mi
se schimbe funcția, de aceea doresc să știu dacă nu se poate cumva modifica postul meu de operator date principal. Mulțumesc frumos!
Vreau să vă mai rog ceva. Șefa mea este șef cu delegație din 2019 până în prezent. Nu are concurs pe post deoarece este economist iar postul este de informatician. Deci, este un factor de decizie un șef cu delegație din 2019? Și are dreptul să îmi adauge ea atribuții în plus în fișa postului? Mulțumesc încă odată!
Vă mulțumesc frumos pentru toate explicațiile.
Am înțeles tot ceea ce mi-ați explicat și vă mulțumesc frumos! În legătură cu fișa postului șefei nu am văzut-o niciodată. Este susținută politic, este fără concurs pe post, din păcate nu foarte competentă, dar care este susținută de conducere. Din punctul meu de vedere nu este un factor de decizie. Nu are atribuții dar o se permite să facă ce dorește. Eu nu mi-am depășit atribuțiile timp de 18 ani, fiind foarte corectă, dar am deranjat. Din păcate în România mulți angajați sunt puși politic, incompetenți și susținuți. Mulți din colegii mei figurează scriptic într-un departament, faptic sunt în cu totul alt loc. Organigrama care exista în ROF, este doar scriptică nu și faptică. Dar asta este altă poveste... Mulțumesc!