Bună ziua! Având funcția de operator date principal , într-o Instituție de Stat, personal TSA in cadrul Serviciului de Informatică și statistică, poate angajatorul să îmi transforme postul ? Sunt mutată cu delegație pe 60 de zile, într-un alt compartiment cu aceleași drepturi, iar acum din nou vor să îmi facă delegație pe 60 de zile cu acordul meu. Am schimbat compartimentul, funcția este diferită , eu fiind operator date personal TSA , iar unde sunt mutată este pe post personal auxiliar (registrator medical). De la RUNOS mi s-a răspuns că un operator date TSA pentru a se transforma in statistician medical sau registrator medical, este nevoie de concurs fiind altă funcție. Eu nu doresc să mi
se schimbe funcția, de aceea doresc să știu dacă nu se poate cumva modifica postul meu de operator date principal. Mulțumesc frumos!
Am înțeles. Pot să îmi facă delegație din 2 in 2 luni , cu acordul meu timp de 1 an? Și dacă da, doresc să știu dacă pot" trece "pe altcineva pe postul meu ? Am înțeles că vor să mai aducă altă persoană în Serviciul de Informatică., de aceea vor să "mă țină "deoparte cât mai mult timp posibil.
Menționez că nu era nevoie să mă trimită cu delegare de atribuții
60 zile într-un alt compartiment, și că au făcut asta deoarece vor să aducă pe altcineva in locul meu.
Persoana care deja a venit în birou in locul meu , este din interiorul Instituției , pusă politic , nefiind operator date , care este si în prezent liftieră, muncitor necalificat De aceea voiam să știu ce anume pot face cu postul meu!? Am solicitat referatul scris de RUNOS in baza căruia mi s-a făcut delegarea in alt Compartiment și nu vor să îmi de-a nici un răspuns .Am solicitat prin Registratură in data de 11.05.2023. .