avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformarea postului

Buna. Sunt statistician medical principal, angajat pe un post de studii medii. As dori sa intreb daca se poate transforma postul de statistician pe studii medii intr-unul pe studii superioare. Cei de la RUNOS mi-au spus ca nu se poate deoarece toate posturile de statisticieni si registratori sunt pe studii medii. Mentionez ca eu am terminat Administratie publica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 19 Martie 2018
In situatia in care nu exista un post vacant, promovarea personalului platit din fonduri publice in functii, grade sau trepte profesionale se va face prin transformarea postului din statul de functii in care acestea sunt incadrate intr-unul de nivel imediat superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de patrimoniu lucian35 lucian35 Buna ziua, sunt administrator financiar(de patrimoniu) de 2 ( ani) la un liceu. Postul meu este pe studii medii si as vrea sa stiu cum sa procedez sau ce ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare minona minona in ce conditii poate fi transformata o functie cu studii medii in functie cu studii superioare. (vezi toată discuția)
Cum se transorma un post din studii medii in studii superioare? meri75 meri75 Post de referent III, gr. asistent cu studii medii,se poate transforma in studii superioare? (vezi toată discuția)