Am înțeles.. dar eu nu am cerut nimic am făcut o data aceea intampinare sa se judece în lipsa mea ...și ca nu doresc nimic.. trebuie din nou sa o fac ?nu am timp sa umblu mereu..pentru chestiile astea.. va mulțumesc frumos de răspunsuri!!!!!
Am citit toate foile.. scrie ca firma de asigurări a plătit daunele, este Pârât-Apelant și în acele documente este specificat ca persoana cealaltă " reclamanta-intimata" cere o diferență de bani pe lângă suma plătită inițial doar ca nu are nici un fel de proba pentru ca masina a fost reparata cu banii primiți de pe asigurare .
Afirmația ca la momentul cererii de despăgubire autoturismul nu este reparat afirmație reținută în considerente trebuie înlăturată deoarece nu exista probe care sa o dovedească, din contra exista dovezi care confirma ca persoana prejudiciata a încasat suma de " ...." de la terțul cumpărător de creanțe, bani cu care și a reparat autoturismul anterior formulării cererii de despăgubire și la finalul foilor scrie asa..
Din dispozițiile legale mai sus menționate, rezulta ca prin realizarea serviciilor de asigurare se urmărește satisfacerea unui interes general supus controlului și supravegherii statului care exercita aceasta prerogativa printr o autoritate administrativa denumita comisia de supraveghere a asigurărilor. Prin urmare în calitatea sa de președinte al directorului societății de asigurare la data săvârșirii presupusele fapte societatea de asigurare/reasigurare care exercita un serviciu de interes public supus autorizării supravegherei și monitorizării comisiei de supraveghere .
Verificarea legalității sumelor achitate cu titlu de despăgubire este o condiție esențială care trebuie respectata de angajații asigurătorului astfel ca pentru dovededirea caracterului cert al prejudiciului solicitat de persoana prejudiciata acesta trebuie sa facă dovada ca juridic de reparație respecta dispozițiile legale. În concluzie , inverderam instantei fa asigurările de bunuri de tip RCA se încheie în scopul acoperiri în totalitate sau în parte a pagubelor cauzate de evenimentul asigurat și nu pentru a procura persoanei prejudiciate un beneficiu speculativ sau ilegitim rezultat din încasarea indemnizației de asigurare ( despăgubire) daunele -interesele ( despăgubirea) sunt menite a acoperi o paguba și nu a aduce la îmbogățirea fără just temei a creditorului astfel din punctul nostru de vedere se impune admiterea prezntului apel .
Admiterea apelului și modificarea în tot a sentinței apelate în sensul respingerii cererii de chemare în judecata ca nefondata cu privire la capătul principal
Obligarea reclamantei-intimate la plata cheltuielilor de judecata ocazionate de soluționarea cauzei de fond
Obligarea reclamantei-intimate la plata cheltuielilor de judecata ocazionate de prezentul litigiu
În concluzie...asigurătorul meu a plătit.. iar persoana și a reparat masina în regim propriu cu banii luați..nu a făcut dovada facturilor pieselor nu a fost reparata la ei.. unde e specializat .. iar ei mai vor bani fără nici un fel de dovada... nu am nici un fel de legatura este vorba de cele 2 firme de Asigurari
Bună! Azi am primit un plic de la tribunal.. Comunicare adresa , în calitate de intimat-altele ..prin motiv " SE TOT INVOCA DE CATRE RECLAMANT-INTIMATA CA SI MOTIVE DE ADMITERE CERERII CHEMARE IN JUDECATA DE FOND IN CONSIDERENTE SE AFLA INTR O SITUATIE IN CARE SOLICITAM PLATA DESPĂGUBIRII INAINTE DE EFECTUAREA REPARATIEI IN BAZA DOCUMENTELOR ...Ce se întâmplă dacă nu iau în seama.. asigurătorul meu nu a plătit..reparația se poate lua asupra mea totul ? Deșii am avut polița de asigurare valabila data accidentului din 2020... va mulțumesc!
Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in care spune.. Sunteti chemat in aceasta instanta camera sala... etc in data de 8 dec. 2021 in calitate de INTERVENIENT in proces cu ..... x in calitate de RECLAMANT
in caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris judecata urmand a se face in lipsa. la final scrie Prin inmanarea citatiei sub semnatura de primire personal ori prin reprezentat legal sau conventional ori prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei pentru un termen de judecata cel citat este prezumat ca are in cunostinta si terminele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata..
Eu nu ma pot prezenta la acest proces.. nici nu am cum.. intrebarea mea este ce se intampla daca eu nu ma prezint ?