avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in care spune.. ...

Buna seara.. Azi am primit de la posta o CITATIE. in care spune.. Sunteti chemat in aceasta instanta camera sala... etc in data de 8 dec. 2021 in calitate de INTERVENIENT in proces cu ..... x in calitate de RECLAMANT
in caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris judecata urmand a se face in lipsa. la final scrie Prin inmanarea citatiei sub semnatura de primire personal ori prin reprezentat legal sau conventional ori prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei pentru un termen de judecata cel citat este prezumat ca are in cunostinta si terminele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata..
Eu nu ma pot prezenta la acest proces.. nici nu am cum.. intrebarea mea este ce se intampla daca eu nu ma prezint ?
Cel mai recent răspuns: StoianAdr , utilizator 21:42, 28 Octombrie 2021
Daca este vorba despre un proces intre 2 firme de asigurări iar dvs sunteti intervenient forțat atunci e doar o formalitate.Daca e vorba de un alt proces sau ati facut dvs cerere de intervenție atunci e alta discutie.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Sunteți intervenient forțat, deoarece dvs ați fost implicat în accidentul auto. Legea obligă la citarea dvs, dar puteți să trimiteți un email instanței, prin care să cereți soluționarea cauzei și pronunțarea unei soluții legale.
Va multumesc frumos de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie eron eron Am facut contestatie la un PV in urma cu ceva timp, dar am mai primit o citatie la fel cu aceasta si am spus sa se judece in lipsa mea, iar acum sa fixat un ... (vezi toată discuția)
Solicitare de judecare a cauzei în lipsã eron eron Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna? Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)
Un mister neelucidat...un proces intre asigurari.va rog sa imi spuneti despre ce e vorba. Teona1993Ioa Teona1993Ioa buna.am nevoie urgenta de o exlpicatie. logodnicul meu primeste de ceva timp citatii in urma unui accident rutier,precizez ca nu au fost victime,din anul ... (vezi toată discuția)