buna.am nevoie urgenta de o exlpicatie.
logodnicul meu primeste de ceva timp citatii in urma unui accident rutier,precizez ca nu au fost victime,din anul 2005.
el este plecat in strainatate.
accidentul s-a intamplat in anul 2005.ambele parti aveau asigurare.
ne veneau citatii cum ca este chemat in calitate de intimat-intervenient fortat pentru ca asigurarile se luptau intre ele.
una dintre citatiile vechi suna asa " citatie emisa la 07 mai 2012
... cu ultimul domiciliu in.... este chemat in aceasta instanta camera..,c1 recurs in ziua de 5 iunie 2012 ora 8:30 in calitate de intimat - intervenient fortat,in proces cu s.c. ... in calitate de intimat -parat s.c. .... in calitate de intimat - parat pentru recurs - pretentii (acolo erau numele firmelor de asigurare)
prin inmanarea citatiei sub semnatura de primire personal sau prin reprezentant legal sau conventional pentru un termen de judecata,cel citat este prezumat ca are la cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata."
precizez ca am fost inainte de proces la tribunal si am adaugat la dosarul lui copie dupa certificatul de munca (in italiana si tradus in romana la traducator) pentru a dovedi ca nu poate sa vina in tara la proces.acum voi cita ultima citatie care a venit.
citatie emisa la 24 iulie 2012
.... cu ultimul domiciliu .... este chemat in aceasta instanta camera 21 miercuri c1 funciar,in ziua de 26 septembrie 2012 ora 8:30 in calitate de parat,in proces cu sc.. (firma de asigurare a celuilalt partas la accident) in calitate de reclamant s.c. .... in calitate de reclamant pentru fond - pretentii.
prin inmanarea citatiei sub semnatura de primire personal sau prin reprezentant legal sau conventional pentru un termen de judecata,cel citat este prezumat ca are in cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata."
in procesele anterioare asigurarea logodnicului meu refuza sa plateasca integral suma care o cerea cealalta firma.
imi fac griji si chiar nu stiu ce sa fac va rog mult ajutati-ma :((
Avand in vedere ca persoana citata ,motivat nu se poate ocupa personal pentru solutionare,si prezenta la termenul de judecata,se impune sa contactati persoana specializata care sa studieze dosarul cauzei si in raport de actiune,intampinari si cereri .se poate pronunta asupra variantei favorabile ,poate redacta cereri/intampinari,sau chiar poate sa il reprezinte si sa apere interesele logodnicului dvs
Recurs
icetavi_2006
fi atent ce mia zis avocatul la citatia ce mia venit acasa ca e vr de o preschinbare de termen ci octavian cu ultimul domiciliu judetul salaj este chemat in ... (vezi toată discuția)