Am facut contestatie la un PV in urma cu ceva timp, dar am mai primit o citatie la fel cu aceasta si am spus sa se judece in lipsa mea, iar acum sa fixat un alt termen de judecata si iar am primit una, acum intrebarea este trebuie sa mai trimit o cerere si sa zic sa se judece din nou in lipsa mea sau e valabila cea de mai demult depusa de mine?
Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in calitate de petent, in proces cu INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE in calitate de intimat.
In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa.
Prin inmanarea citatiei, sub semnatura de primire, personal ori prin reprezentant legal sau conventional ori prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei pentru un termen de judecata, cel citat este prezumat ca are in cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia i-a fost inmanata.
1) în mod normal : NU mai e nevoie de o altă precizare către instanță.Întrucât nu ați participat la vreun termen, instanța e obligată a vă cita la fiecare termen și cu precizările arătate de dvs. ;
2) în opinia mea : ar fi în spre binele dvs. să fiți prezent și să depuneți diligențe sporite în a vă susține cauza, sunt judecători și ”judecători” iar libertatea domniilor lor în procese este supremă/absolută potrivit conștiinței fiecăruia.Totuși, dacă aveți motive întemeiate, nu vă prezentați.Înseamnă că aveți dovezi ”beton”, idem și apărări și veți avea câștig de cauză
Nu tb sa va prezentati sau sa trimiteti un alt inscris pt a fi judecat in lipsa, este valabil primul. Insa, indiferent cate termene se vor mai acorda in cauza, veti fi citati si instiintat despre termenul de judecata.