nu a raspuns nimeni la Politia comunitara, iar eu eram in stare de panica din cauza vecinilor; imi numar zilele pana cand vor intra peste mine in casa, asa cum au promis, iar politia nu ia nici o masura, procuratura considera ca totul e ceva pur legal sa ma omoare
ce facem cand politia nu reactioneaza la apelurile 112 decat sa ameninte sa nu mai sunam, fara sa faca vreo verificare la fata locului, mai te pune si sa semnezi formulare necompletate si lasa oamenii de fata sa te acuze ca ai deranja.
Colac peste pupaza, suntem sunati de asa-zisi avocati care ne cer fel si fel de taxe exorbitante din senin, ca vor rezolva ei situatia, fara macar sa vada ce probe am, fara sa avem o discutie concreta asupra faptelor.
ANOFM ( AJOFM cum s-or numi) este faptuitorul , ce o sa fac, rog hotul sa se comporte civilizat sa inteleaga, sa nu mai faca fals si frauda?
Am sesizat MInisterul Muncii si ei au pasat faptuirului sa cerceteze ?!!!
Am sesizat si alte enitati si toti spun ca nu e de comptenta lor, am fost pasat la MAI care in loc sa cerceteze ma pu la zid: ai dovada? Pai hai sa vedem:
- contractul nu mi-a fost dat si mie la data semnarii, ce vreti sa va ofer ( o mai fi fost valabil daca eu nu il aveam si eu ca parte?)
- nu am primit orar concret cand trebuie sa ma prezint, dar in doua luni trebuia acoperita o materie de 180 de ore, iar noi ne strangeam cica prin whatzapp cate o ora de maxim 3 ori ori pe saptamana - ati cautat orarul lor si cate ore de prezenta mi s-au trecut defapt?
- ati verificat in ce baza mi se impune plata sumei de bani, cum a fost calculata ( pe ce ore prezenta, atat timp cat eu nu am semnat nicio cerere de retragere? Ca eu am trimis o cerere prin care intreb daca se poate de comun accord incetarea contractului prin nerespectarea de catre ei a obligatiilor, nu prin retragerea mea unilaterala.
- au declarat in fata noastra ca vom stii sigur la examen, dar timpul trecea si noi nu aveam suport de curs, orele erau trecute fals in acte.... sa risc sa fiu complice la o infractiune? Mi-am facut datoria civica si am conesmnat autoritatile.
Din pacate autoritatile inchid ochii pentru ca ele castiga din aceasta utilizare frauduloasa a resurselor.
AJOFM Dâmbovița nu își respectă contractul privind cursul de pregătire, dar nici nu mă lăsa să renunț la.contract, îmi cer bani.
Cursurile sunt doar simple prezente de nici o oră, suport de curs nu avem și toate cele 180 de ore sunt concentrate în 2 luni.
Îmi mai pierd toate șansele de angajare prin nevoia de a fi prezent fara sa pot programa eventual din timp activitatea mea ( nu au nici orar).
Cum pot acționa, ce pot cere că despăgubire, atenție, mi s-au cerut bani și am fost ironizat când le-am explicat frumos că aș dori să încetăm de comun acord având în vedere situația - nu am bani sa plătesc în cazul în care ratez examenul.
1. privinta zgomotelor, cum am spus, am actionat pe calea politiei si doar mi s-a promis ca se va vorbi cu ei. MI-E FRICA SA MAI CONTACTEZ POLITIA PE ACELASI MOTIV, PENTRU A NU FI PENALIZAT, desi nu mai pot dormi noaptea. Sincer, daca se omoara intre ei, Doamne ajuta! scap de ei.
Esaloane superioare?
2. Pentru inundatii am apelat de luni de zile la ei, ba scot glume stupide, ba spun ca tocmai repara, ba suntem luati cu agresivitate ca sa-i lasam in pace. Am fost la primarie si am instiintat situatia, m-au intors la Asociatia de bloc, atentie , NELUCRATIVA. Tot ce primesc e vesnica promisiune ca se rezolva, in timp ce daunele apartamentului meu sunt tot mai mari.
Poltia nu se baga, primaria nu se baga, iar astia imi joaca tontoriu si dau drmu la apa in capul meu. Defapt nu stiu sigur daca e apa, ca pe langa caderile de tencuiala si mucegaiul adunat, sunt pete mari galbene
Buna ziua,
De mai multa vreme am probleme cu vecinii de deasupra: muzica la un volum prea tare indiferent de ora, pana la chiar vibratii de pereti, inundatii in baie si bucatarie care mi-au degradat tavanul si peretii, zdruncinaturi care te sperie sa nu se rupa tavanul la un moment dat, certuri si poate chiar violenta in familie destul de zgomotoase, certuri serioase cu vecini soldate cu venirea politiei , batai intre caini etc.
Am stat perioade bune si in alte apartamente, credeti-ma ca stiu sa fac diferenta intre ceva obisnuit si ce se intampla in prezent. Am incercat sa vorbesc cu ei de atatea ori, ca sa rezolvam frumos problema si nu am fost decat luat peste picior. Am apelat la politie prin petii, doar a II-a fost luata in seama si asta pentru ca am instat in cele de urma si cu telefon . De fiecare data cand a venit politia, nu a fost decat motiv de a demonstra ca pot face ce vor.
Politia, pe langa faptul ca si-a aratat limitarea catre citez "zgomotele de dupa ora 22, ", m-a si amenintat ca daca voi continua sa apelez pentru lucrurile acestea, voi RISCA SA FIU PENALIZAT. Asadar si cu nervii distrusi, si cu daune la apartament, si cu amenintari pe cap!
In acest caz va rog sa ma sfatuiti ce solutii mai raman pentru mine macar pentru a recupera daunele create din inundarile periodice si sa se poata evita asa ceva pe viitor! Daca da, ce pasi sunt necesari. O plangere la nivel european?
Va mulutmesc anticipat.