avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce facem cand politia nu reactioneaza la apelurile 112 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce facem cand politia nu reactioneaza la apelurile 112 decat ...

ce facem cand politia nu reactioneaza la apelurile 112 decat sa ameninte sa nu mai sunam, fara sa faca vreo verificare la fata locului, mai te pune si sa semnezi formulare necompletate si lasa oamenii de fata sa te acuze ca ai deranja.

Colac peste pupaza, suntem sunati de asa-zisi avocati care ne cer fel si fel de taxe exorbitante din senin, ca vor rezolva ei situatia, fara macar sa vada ce probe am, fara sa avem o discutie concreta asupra faptelor.
Cel mai recent răspuns: 87stefan87 , utilizator 23:12, 8 Ianuarie 2025
Buna ziua

Detaliati putin situatia.

112 este numarul pentru urgente. Pentru alte situatii trebuie sa apelati la Politia Comunitara (numarul difera in functie de orasul/sectorul dvs).
nu a raspuns nimeni la Politia comunitara, iar eu eram in stare de panica din cauza vecinilor; imi numar zilele pana cand vor intra peste mine in casa, asa cum au promis, iar politia nu ia nici o masura, procuratura considera ca totul e ceva pur legal sa ma omoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii din partea operatorului 112 cioci07 cioci07 Mama mea a fost victima unor agresiuni,verbale si fizice,din partea unui vecin,pe 22 aprilie in jurul orei 14:00...A apelat 112,si doamna operator a programat ... (vezi toată discuția)
(cum) pot afla cine ma suna noaptea cu nr. secret? xuser xuser Pot sa aflu cine ma suna noaptea cu nr. ascuns? precizez ca nu ma ameninta sau din astea, pur si simplu ma suna. Incalca ceva lege daca ma suna ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. am luat bani ... Andreeea15 Andreeea15 Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani de la verișorul meu și tata a aflat, el est un om agresiv în general, de când a aflat am ... (vezi toată discuția)