avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani ...

Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani de la verișorul meu și tata a aflat, el est un om agresiv în general, de când a aflat am plecat din casa lui ca să nu mă bata, de atunci ma tot suna și ma amenință cu moartea și ma amenință că vine după mine, pune oamenii sa ma sune și sa-mi spună ca nu răspunde la telefon, ca să ma facă sa ma duc la el sa ma bata. Îmi este foarte frica de el am atacuri de panica și nu pot dormi de frica ca ca veni după mine. Mi-a spus ca dacă merg la poliție ma omoară in fata lor, îmi este frica de el pentru ca are multe relații și siguri o sa întoarcă legea de partea lui. Va rog sa ma ajutați ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:47, 30 Decembrie 2020
Am luat bani de la verișorul meu

asta ce inceamna, imprumut, i-ai furat sau cum ?
Cati ani ai ?
Nu, I-am împrumutat.. 22
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu se rezolva amiabil, singura solutie este sa depuneti plagere penala, sa strangeti probe.
imprumutul e treaba dvs si a varului.
Sunteti major si nu mai depindeti de tata sau ar fi bine sa nu mai depindeti.
Aveti unde locui ? aveti job ?
trimiteti-i mesaj sa nu va mai ameninte ca faceti plangere la politie sau puteti sa intrerupeti legatura cu el. Daca vine la dvs cu scandal, sunati la politie.
Am doar ca vine acolo și face scandal ma cauta și deranjează și vecinii.. Îmi face doar probleme

Alte discuții în legătură

Amenintare cu mesaje pe telefon Subcinschi Subcinschi De cateva zile sunt amenintata prin mesaje- sms pe telefon.....cum procedez. Ce trebuie sa fac. Imi este frica pentru mine si familia mea. Multumesc! (vezi toată discuția)
Intrebare Teona9921 Teona9921 Buna ziua. Am si eu o intrebare .. tatal copilului meu a fost eliberat din penitenciar, el nu este tata in certificat, nu are niciun drept asupra copilului. ... (vezi toată discuția)
Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)