avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare

Buna ziua. Am si eu o intrebare .. tatal copilului meu a fost eliberat din penitenciar, el nu este tata in certificat, nu are niciun drept asupra copilului. Are probleme cu alcoolul, ma ameninta, face scandal, am chemat politia dar nu au facut mare lucru. Mi-e frica sa ies cu copilul afara, as vrea sa stiu ce pot face, va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:49, 16 Iulie 2020
Faceti plangere scrisa la politie pentru amenintari.
Solicitati un ordin de protectie provizoriu de la politie, ulterior unul mai indelungat, in instanta (se poate solicita si pentru violenta psihologica, nu doar fizica).
Si da, puteti formula si plangere penala pentru amenintare, hartuire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am și eu o problemă, tatăl meu consumă alcool ... Andreea1816 Andreea1816 Buna ziua, am și eu o problemă, tatăl meu consumă alcool frecvent și când face acest lucru face scandal o amenința pe mama cu moartea,ridica toporul la ... (vezi toată discuția)
Custodie unica bebe 5 luni melek29 melek29 tot citesc ca noul cod aplica custodie comuna, dar in cazul in care tatal nu l-a vrut pe copil (am discutii de pe mess si martori), l-a recunoscut la presiunea ... (vezi toată discuția)
Tatăl alcoolic ne amenință pe mine și pe mama că ne dă afară din casă. ce e de făcut într-o asemenea situație? throwawayaccount throwawayaccount Buna ziua! Am niste probleme in familie cu tatal meu si nu stiu ce sa fac. Stau intr-un apartament care e pe numele tatalui meu impreuna cu mama si el. Mai ... (vezi toată discuția)