avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu mesaje pe telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu mesaje pe telefon

De cateva zile sunt amenintata prin mesaje- sms pe telefon.....cum procedez.
Ce trebuie sa fac. Imi este frica pentru mine si familia mea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 09:14, 24 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Formulati plangere la politie daca cunoasteti persoana care va ameninta sau in cazul in care nu o cunoasteti sesizati politia cu problema dvs.Incercati sa priviti obiectiv amenintarea una este sa va ameninta un interlop si alta un vecin pt un conflict din parcare.
si care este diferenta dintre amenintarea interlopului si cea a vecinului ?
pana la urma nu este unul si acelasi lucru de natura penala ?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca eu va amenint cu bataia(tinand cont ca nu ne cunoastem si este putin probabil sa ne intalnim ) in mod certl ca aceasta amenintare nu o sa sa va produca o temere reala,daca stau in fata dvs cu o bata atunci amenintarea respectiva in mod logic va poate produce un sentiment de teama rezonabil.-ref la postarea userului separatistul.
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2014
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Pot sa dau in judecata facebook chucki chucki Buna ziua. Astazi pe facebook, in timpul unei postari pe o pagina publica, am fost injurat de nenumarate ori, amenintat cu moartea (direct si indirect) fara ca ... (vezi toată discuția)
Amenintare pe internet daniel1948 daniel1948 Pe chatul unui joc am fost amenintat de 2 persoane ca vor veni sa ma bata.Cum s-a ajuns la situatia asta?Eram cunoscuti pe un joc ca sa zic asa, le am dat ... (vezi toată discuția)
Mesaje obscene si amenintatoare pe telefon pmihai_sb pmihai_sb buna ziua.de 2 luni primesc mesaje obscene si de amenintare pe telefonul mobil .cunosc expeditorul si as dori sa stiu ce as putea face impotriva acestei ... (vezi toată discuția)