avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate Romdav

Activitate Romdav

Buna ziua,
da, puteti, puneti la dosarul de infiintare diploma de calificare sau adeverinta de vechime.
codul principal poate fi Cod CAEN 2511 Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice , la secundare puteti pune Cod CAEN pentru Fabricarea altor articole din metal n c a 2599
Discuție E-TRANSPORT
Buna ziua,
In momentul in care fac un import de la mai multi furnizori din aceeasi tara pe un singur camion, pe e-transport se face o singura notificare ? Sau trebuie facuta o notificare sa obtinem acel cod UIT pentru fiecare furnizor?
Buna ziua,
la o societate care s-a radiat cu raport de repartizare la registrul comertului, conturile bancare si cladirile raman asociatului unic, conturile bancare se lichideaza si se transfera sumele in contul asociatului. Intrebarea mea este care ar fi procedura pentru cladiri ? Trebuie schimbat actul la notar in baza rezolutiei ? Se platesc taxe in functie de valoarea imobilului ? Multumesc !
Buna ziua, in cazul in care am depus suspendarea temporara a activitatii unui SRL pe o perioada de 3 ani de zile si in momentul de fata am depasit acesti 3 ani si nu am realuat activitatea, care este procedura de a radia societatea ?