avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale E-TRANSPORT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

E-TRANSPORT

Buna ziua,
In momentul in care fac un import de la mai multi furnizori din aceeasi tara pe un singur camion, pe e-transport se face o singura notificare ? Sau trebuie facuta o notificare sa obtinem acel cod UIT pentru fiecare furnizor?

Alte discuții în legătură

Cod uit obtinut cu datele transportatorului eronat tfv tfv Buna ziua Am urmatoarea situatie; la obtinerea codului UIT pentru un import de marfuri furnizorul a transmis o copie a unui CMR cu datele unui transport si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, comercializam produse (bauturi de orez, soia, ovaz ... Adina.balan Adina.balan Buna ziua, comercializam produse (bauturi de orez, soia, ovaz ; drink-uri, milkshake-uri si bauturi Starbucks), cu incadrarile NC 22029911; 22029915; ... (vezi toată discuția)
Cum se generează codul uit? dorina.murza comautosport.ro dorina.murza comautosport.ro Buna ziua. Am un transport de bunuri cu risc fiscal ridicat din Italia cu un auto de 3.5 tone, iar contravaloarea marfii este mai mare de 10000 lei, deoarece ... (vezi toată discuția)