avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod uit obtinut cu datele transportatorului eronat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod uit obtinut cu datele transportatorului eronat

Buna ziua
Am urmatoarea situatie; la obtinerea codului UIT pentru un import de marfuri furnizorul a transmis o copie a unui CMR cu datele unui transport si am primit CMR in original cu datele unui alt transportator. Care sunt consecintele si ce pot sa mai fac acum sa corectez situatia.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Cmr Adeee3 Adeee3 Buna ziua! Ma ajutati cu niste explicatii? Din 2012 am auzit ca CMR-ul se foloseste si pe plan intern nu doar international, deci inlocuieste foaia de ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara mariana.tucunel mariana.tucunel Bună ziua, Factura de vânzare bunuri : furnizor din Romania către un client din Italia. Marfa este livrată de către un transportator intern, din Brasov ... (vezi toată discuția)