avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societate bunuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societate bunuri

Buna ziua,
la o societate care s-a radiat cu raport de repartizare la registrul comertului, conturile bancare si cladirile raman asociatului unic, conturile bancare se lichideaza si se transfera sumele in contul asociatului. Intrebarea mea este care ar fi procedura pentru cladiri ? Trebuie schimbat actul la notar in baza rezolutiei ? Se platesc taxe in functie de valoarea imobilului ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat ... weisIA weisIA Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat unic) Tatal meu a avut o firma avand ca si asociat unic pe el insusi. Aceasta firma avea drept ... (vezi toată discuția)
Radiere societate laka0483 laka0483 Daca am radiat o societate si spatiul ramas in urma radierii revine asociatilor cum ma intabulez sau ce procedura trebuie urmata? (vezi toată discuția)
Lichidare si radiere din oficiu de la orc manub manub Am mari sperante si incredere, ca aici se va gasi o solutie la problema mare pe care o am eu acum.Si rog pe toti care au cunostiinta in domeniu, sa-mi acorde ... (vezi toată discuția)