avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate Zopo

Activitate Zopo

Da un singur loc de parcare
Pai aici e problema . Mi sa zis de un loc de parcare . Și cu siguranță nu are 35 mp
Este un complex rezidential , care nu are parc ,doar locuri de parcare in jurul fiecărui bloc , și are 6 blocuri .
Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat pe contract că se vorbește de o suprafață de teren ,cota parte , din întregul teren aferent blocului , suprafață de 36,72 de mp , apartamentul având 53,75mp . Întrebarea mea , ce este și ce reprezintă acest teren ?mulțumesc
Locul de parcare este trecut în contract , sa " evite " filmarea locului meu de parcare nu prea au cum . Deoarece camera este montate pe clădire fix deasupra locului de parcare . Și dacă nu au acordul meu , au dreptul de a distribuie filmările video fara acordul meu ?
Buna ziua ,acu o luna am cumpărat un apartament într-un complex rezidential cu supraveghere video pe zona de parcare . Filmările respective . Pot fi folosite fara acordul meu.? In momentul când m-am mutat ,trebuia să îmi ceară cineva acordul pentru a mă filma ? Da sau nu ?